Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalené tajomstvo: Ako sa celebrity zbavujú kíl? Kam až sú schopné zájsť?

Zobraziť galériu (5)

Nielenže nám celebrity pomaly prestávajú starnúť, ale tiež nám zázračne a rýchlo chudnú pred očami. Ale vieme čím to je? Alebo to len tušíme?

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)

Celebrity zatajujú a zahmlievajú

Úbytok kilogramov je jedným z najčastejších novoročných predsavzatí a častou témou po Novom roku. Známy americký denník sa však touto témou zaoberal z úplne iného pohľadu. Špičkoví lekári popredných estetických kliník sa v ňom vyjadrovali k tomu, ktoré celebrity podstúpili liposukciu alebo estetickú zmenu. V článku zaznievali mená ako Demi Moore, Naomi Campbell, Beyoncé, Jennifer Lopez, či napríklad Britney Spears. Väčšina celebrít však tieto zákroky popiera. Odborníci priznali, že je dnes oveľa jednoduchšie aj taký zákrok, akým je liposukcia, skryť a dobre utajiť. A to práve vďaka modernej liposukcii.

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)

 

Štíhla postava do druhého dňa

Laserová liposukcia SlimLipo. To je tá liposukcia, ktorá zaznela z úst lekárov najčastejšie. V súčasnosti najmodernejšia forma liposukcie, ktorú medicína ponúka. Je to presne ten prípad, kedy už 2.deň môžete nosiť šaty menšie o 3 konfekčné veľkosti a byť vo forme tak, aby nikto nič nespoznal. A vzhľadom k tomu, že nevyžaduje ani pobyt v nemocnici alebo na klinike, je pre novinárov a paparazzov už ťažšie vystopovať dôkazy. Navyše, ako odborníci vysvetlili, SlimLipo je doposiaľ jediná liposukcia, ktorá sa vďaka technológii 2 v 1 vyrovná aj s kožou po úbytku tuku. Tá sa vypne a ľahko tak priľne späť. V praxi to znamená, že nezostanú ani žiadne prejavy povolenej pokožky alebo kožných previsov po zmiznutí tukov, ako pri iných liposukciách. Takto sa neprejaví ani pod drobnohľadom kamier papparaziov a novinárov. Nie je náhoda, že na Slovensku a v Česku tento zázrak, ktorým laserová liposukcia SlimLipo bezpochyby je, nájdete práve na Klinikách YES VISAGE, na ktorých sa celebrity, teda tie slovenské a české, striedajú vo dverách.

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)

 

Najobľúbenejšia liposukcia celebrít aj na Slovensku

 

Opýtali sme sa MUDr. Martina Paciorka čím je SlimLipo tak výnimočné. "Laserová liposukcia SlimLipo je skutočne v súčasnosti hit medzi liposukciami a je o ňu naozaj veľký záujem. Vďaka dostupnosti však táto liposukcia určite nie je len výsadou celebrít. Oproti ostatným formám liposukcie klienti najviac oceňujú jej jednoduchosť, minimálnu invazívnosť a rýchly ambulantný zákrok bez nutnosti hospitalizácie a celkovej anestézie. Obrovským plusom je samozrejme tiež pôsobenie samotného lasera na pokožku, ktorá sa spevní a priľne. SlimLipo je teda naozaj liposukcia šetrná, bezbolestná a komfortná, ktorá vás nevyradí z bežného života, a dá sa tak teda aj jednoduchšie utajiť. Málokto tiež vie, že touto liposukciou možno riešiť, okrem klasických partií ako bruško, boky, zadok či stehná, napríklad tiež paže alebo podbradok a dvojitú bradu," vysvetlil nám lekár Kliniky YES VISAGE v Bratislave.

 

Viac o laserovej liposukcii SlimLipo na www.yesvisage.sk

 

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)

 

Kto liposukciu priznal?

 

Tých, ktorí by sa na Slovensku k liposukcii priznali, veľa nie je. Oveľa častejšie celebrity priznávajú neinvazívne formy chudnutia. Tou najobľúbenejšou je na Slovensku i vo svete kryolipolýza Coolsculpting patentovaným prístrojom Zeltiq. "Ide o úplne neinvazívnu metódu odstránenia prebytočných tukových zásob v oblasti bruška, bokov, stehien alebo paží bez akéhokoľvek zásahu do pokožky. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má najväčší rozsah účinnosti a úbytok tukového tkaniva z neinvazívnych metód vôbec. V Bratislave, Prahe, Brne a Ostrave, vo všetkých týchto mestách, prevádzkuje túto patentovanú technológiu iba naša Klinka YES VISAGE a využilo ju tu už taktiež mnoho celebrít," vysvetlil nám MUDr. Pavel Boček. Medzi tými, ktorí si takto k štíhlejšej postave pomohli a netaja sa tým, je napríklad Simona Krainová, Kateřina Brožová, Maroš Kramár, Alice Bendová, Martin Nikodým, či MISS Slovensko 2012 Kristína Krajčírová, Miss Universe 2010 Anna Amenová a najnovšie aj Zuzana Haberová.

 

Viac o kryolipolýze Zeltiq Coolsculpting na www.yesvisage.sk

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)

 

Krása v rukách profesionálov

 

Na Kliniku YES VISAGE však celebrity nechodia len za štíhlou postavou. Klinika sa okrem estetickej medicíny špecializuje aj na estetickú a rekonštrukčnú chirurgiu s plným rozsahom najmodernejších plasticko-chirurgických zákrokov. Zmena, ktorá je vidieť, ale ktorá pôsobí prirodzene, to je krása z rúk profesionálov kliniky pod vedením medzinárodne uznávaného špecialistu a popredného plastického chirurga s rokmi praxe MUDr. Miroslava Krejča, Ph.D. a MUDr. Martina Paciorka. A ďalej taktiež moderne zariadená klinika, diskrétny individuálny prístup, nadštandardná starostlivosť a komplexné riešenia s dôrazom na bezpečnosť a šetrnosť pre klienta. To sú dôvody, prečo sa Klinika YES VISAGE na Slovensku aj v Česku teší veľkej dôvere klientov vrátane verejne známych osobností a celebrít

 

Odhalené tajomstvo: Ako sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

 

Premena zadarmo

Nechajte sa rozmaznávať ako celebrity. Súťažte o premenu so Simonou Krainovou a Klinikou YES VISAGE podľa vášho želania. Podrobnosti nájdete na webe kliniky na www.yesvisage.sk.

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu