Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šok pre divákov Jojky: Necenzurovaná vagína na celú obrazovku!

Na obrazovkách Jojky sa objavili detaily intímnych partií bez akejkoľvek cenzúry. Čierne štvorčeky pridal až grafik topiek. Zobraziť galériu (4)
Na obrazovkách Jojky sa objavili detaily intímnych partií bez akejkoľvek cenzúry. Čierne štvorčeky pridal až grafik topiek. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Príliš silná káva! Televízia Joj nedávno zaradila do svojho programu dokument s názvom Šokujúca zmena. Ten sa zameriava na problémy obéznych ľudí. Na tom by nebolo nič zlé, keby po odvysielaní druhej epizódy nezostal v šoku nejeden divák. Dôvodom boli detailné zábery z necenzurovanej operácie najintímnejších partií. Tie sa objavovali na celej obrazovke a dali poriadne zabrať aj jedincom so silnými žalúdkami.

Toto sa tak často nevidí! Televízia Joj má pomerne pestrý program, v ktorom si nájde obľúbenú reláciu každý člen rodiny. Na Kolibe však občas dokážu konzervatívnejších divákov poriadne zaskočiť. Azda najprekvapujúcejším momentom bola nedávno odvysielaná epizóda relácie Šokujúce premeny, ktorá musela vyraziť dych hádam každému.

V spomínanej časti dokumentu sa totiž tím lekárov zaoberal gynekologickým problémom výrazne obéznej ženy, ktorá zahodila všetok ostych. Kamery do detailov snímali pacientkine najintímnejšie partie, priebeh vyšetrenia i skutočne drsné zábery priamo z operácie. Všetko sa na obrazovke objavilo bez akejkoľvek cenzúry v podobe rozštvorčekovania prirodzenia.

Na nezvyčajný dokument na obrazovkách Jojky nás upozornili viacerí čitatelia. „Skoro som odpadol. Vysielalo sa to síce po 22:00 hodine, ale neviem, neviem, či niečo také patrí na obraz rodinnej televízie,” reagoval jeden z nich. „Podľa mňa je nechutné ukazovať niečo také. Možno na to má niekto žalúdok, ale ja nie,” pridala sa rozhorčená diváčka. Či išlo o chybu a televízia plánovala najintímnejšie zábery štvorčekovať, sme zisťovali na Kolibe. „Formát Šokujúce premeny je dokumentárny, jeho názov teda zodpovedá obsahu. Tento formát je vysielaný v adekvátnom vysielacom čase,” povedala nám k tomu hovorkyňa Lucia Kulihová.

FOTO: Na obrazovkách Jojky sa objavil detailný záber necenzurovaného ženského prirodzenia. Po bokoch vidno rukavice chirurga, ktorý do kamery ukazuje úplne ale úplne všetko.
Zobraziť galériu (4)
FOTO: Na obrazovkách Jojky sa objavil detailný záber necenzurovaného ženského prirodzenia. Po bokoch vidno rukavice chirurga, ktorý do kamery ukazuje úplne ale úplne všetko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu