Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi tanečnica z Let´s Dance zase vytŕča prsia: Natália, to bolo o chlp!

Natália Glosíková nie je žiadna hanblivka. Zobraziť galériu (14)
Natália Glosíková nie je žiadna hanblivka.

BRATISLAVA - Popýšila sa vnadami! Natália Glosíková (23) je známa z markizáckeho Let´s Dance, kde pánske publikum často ohurovala odvážnymi kostýmami. Inak tomu nebolo ani na víkendovej prehliadke. Hoci na podujatí predvádzala kožuch, netradične si ho obliekla na holé telo. A tak si opäť jej prsia našli cestu, ako sa ukázať pred zrakmi prítomných.

Sexi tanečnica opäť provokovala! Natália Glosíková nepredvádza svoje pôvaby len na parkete. Sympatická tmavovláska sa už niekoľkokrát uplatnila aj na móle. Naposledy počas uplynulého víkendu. A svojej „povesti” nezostala nič dlžná. 

Už niekoľkokrát sa totiž stalo, že Natáliine vnady sa neplánovane rozhliadali po svete - či už v Let´s Dance alebo pri propagačnom fotení. Podobná situácia nastala aj na spomínanej prehliadke, keďže Glosíková predvádzala kožuch nečakane na holej pokožke.

Tanečnica nemala pod odevom dokonca ani podprsenku. A tak sa prítomným hosťom naskytol pohľad na jej poodhalené vnady. Stačilo málo a vykĺzli by z výstrihu úplne. Tmavovláska si však evidentne dávala pozor na každý pohyb, aby sa tak nestalo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu