Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Majiteľka kliniky krásy hviezd vráti sebavedomie ženám, ktoré bojovali s rakovinou

Majiteľka kliniky krásy hviezd vráti sebavedomie ženám, ktoré bojovali s rakovinou Zobraziť galériu (8)
Majiteľka kliniky krásy hviezd vráti sebavedomie ženám, ktoré bojovali s rakovinou

Galavečer, aký Slovensko ešte nezažilo! Fashion TV Czech & Slovak a Inštitút estetickej medicíny, ktorý riadi lekárka Alena Pallová, spoja sily pre dobrú vec. Pomôžu ženám, ktoré prekonali rakovinu, aby sa opäť cítili žensky. Na grandióznom evente sa predstaví renomovaná indická návrhárka Rashmi Kumari svoju módnu kolekciu v hodnote 90 000 eur.

Historicky najprestížnejší galavečer Slovensko čaká už 20. novembra! Tretí ročník Sparkling Winter Party pod vynoveným názvom Fashion Sparkling Charity Night bude obohatený o charitatívny rozmer. Cieľom veľkolepého podujatia je získať finančné prostriedky pre ženy, ktoré majú za sebou liečbu rakoviny a chceli by sa opäť cítiť žensky a sebavedome. Slávnostný večer sa uskutoční pod taktovkou Fashion TV Czech & Slovak Inštitútu estetickej medicíny (IEM). „Je pre mňa cťou podieľať sa na podujatí s takýmto ušľachtilým posolstvom a vrátiť sebaistotu dámam, ktoré sa po prekonaní takej ťažkej choroby necítili žensky a príťažlivo,“ uviedla lekárka Alena Pallová, riaditeľka IEM.

Do bratislavskej Reduty zavíta 150 VIP hostí, ktorých okrem exkluzívneho programu čaká aj gurmánsky zážitok. Podávať sa bude ročníkové šampanské Laurent Perrier, pozvaní hostia si pochutia na delikatesách by Kogo, štvorchodové menu špeciálne pripraví šéfkuchár  Reduta Restaurant a somelieri vyberú luxusné vína a koňak.  Jedným z najväčších lákadiel je fashion show s modelmi svetovo uznávanej návrhárky Rashmi Kumari, ktorá predstaví značku C'est Moi v hodnote 90-tisíc eur. Táto talentovaná Indka má na konte titul Módny dizajnér roka z udeľovania cien Masala Awards 2011 a tiež ocenenie Grazia Regional Designer roka 2010.  Nie je tajomstvom, že si niekoľko kúskov z jej najnovšej kolekcie v lete zadovážila aj latino diva Jennifer Lopez.

„Kolekciu Rashmi Kumari predvedie 30 modeliek, ktoré vyberieme na elitnom kastingu spomedzi 50 dievčat. Každá z nich odprezentuje jeden model, čo je v našich končinách skutočne výnimočné. Do projektov, v ktorých móda pomáha, sa zapájame s radosťou, je to jedno z poslaní našej televízie,“ priblížila riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. Podľa najnovších informácií bude jednou z ozdôb podujatia aj thajská princezná Bajrakitiyabha Mahidol.  

Slávnostným večerom bude sprevádzať vychytený český moderátor Leoš Mareš. Hostí čaká hudobné prekvapenie, o ktorom organizátori zatiaľ zaryto mlčia, a o zábavu sa postará DJane Kattka, vlastným menom Katarína Blesáková, sestra Petry Blesákovej známej zo seriálu Panelák. DJane Kattka spolupracuje výlučne s tými najprestížnejšími klubmi v zahraničí a na Slovensku vystupuje len výnimočne. Svoje umenie predviedla vo Francúzsku, Grécku aj v USA. 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu