Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

To sa často nevidí: Šimkovičovej dcéra je dávno dospelá, no vyzerá na 16!

Petra vyzerá na menej rokov, než má. Zrejme to zdedila po mame Martine Šimkovičovej. Zobraziť galériu (9)
Petra vyzerá na menej rokov, než má. Zrejme to zdedila po mame Martine Šimkovičovej.

BRATISLAVA - Zastúpila ju! Martina Šimkovičová (41) si pred pár dňami plnila pracovné povinnosti, a tak jej syna Marka (10) vzala do kina na rozprávku dcéra Petra (22). Pri pohľade na dvojicu možno niektorých návštevníkov aj zarazilo, že boli večer vonku úplne sami. Blondínka totiž stále vyzerá ako mladučká stredoškoláčka.

Bude večne mladá! Aspoň tak to zatiaľ vyzerá v prípade dcéry Martiny Šimkovičovej. Petra má 22 rokov, no tie by jej hádal len málokto. Stále totiž vyzerá na sladkých šestnásť.

Pred pár dňami sa o tom mohli presvedčiť návštevníci kina. Blondínka totiž vzala svojho brata Marka na rozprávku. Mnohí prítomní sa po sále rozhliadali s myšlienkou, ktorý rodič patrí k týmto deťom. Pri pohľade na najstaršieho potomka markizáčky je totiž naozaj ťažké uveriť, že dospelosť má za sebou už niekoľko rokov. „Asi to máme v génoch,” poznamenala na margo mladistvého vzhľadu svojej dcéry markizáčka. 

Premietanie si nenechali ujsť ani viacerí prominentní rodičia, ktorí priviedli svoje ratolesti. Zábery z premiéry si môžete pozrieť v galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu