Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok pre Jojku: Po postupe v Talente náhla smrť!

Travesty umelec známy ako Sofia Monstrozi podľahol zápalu pľúc. Zobraziť galériu (4)
Travesty umelec známy ako Sofia Monstrozi podľahol zápalu pľúc.

PRAHA - Toto nikto nečakal! Prípravy na nový ročník Česko Slovenského talentu sú už v plnom prúde. Porotcovia mali možnosť vidieť počas kastingov mnoho pútavých predstavení. Medzi nimi napríklad aj tradičné travesty vystúpenia. Jedno z nich však príjemne prekvapilo odborníkov svojou umeleckou hodnotou. A tak ho poslali ďalej. Bohužiaľ, muž vystupujúci ako Sofia Monstrozi, sa už na obrazovky nevráti. Hoci 6. júla hviezdil pred kamerami, krátko po účasti v šou zomrel.

Stačilo pár dní a už nie je medzi živými... Počas prvého júlového víkendu sa pred kamery jojkárskej talentovej šou postavil travesty umelec Sofia Monstrozi. Vystupoval tam v zoskupení Hanky Panky s mužom, ktorý sa predstavil ako Stefanie.

Hoci mnoho ľudí takéto umenie odsudzuje, títo dvaja ohromili porotu aj divákov. Podľa zákulisných informácií sa mohli považovať za favoritov na víťazstvo. No tento osud Sofii dopriaty nebol. „Mal ťažký zápal pľúc. Bohužiaľ, zomrel,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Napriek postupu teda kabaretné vystúpenie v podaní tohto umelca už diváci neuvidia. Otázka je, či bude ďalej pokračovať aspoň jeho kolega. „K ďalšiemu účinkovaniu umeleckého súboru Hanky Panky v šou Česko Slovensko má talent sa nebudeme vyjadrovať, keďže je momentálne v štádiu postprodukcie,” reagovala na nečakanú situáciu PR manažérka Jojky Lucia Kulihová. To, či tvorcovia zaradia nakrútené vystúpenie do vysielania, zatiaľ tiež nie je jasné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu