Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenské celebrity v šoku: Pozrite, čo ich prekvapilo!

Najobľúbenejšie televízne tváre si prevzali svoje sošky za úspech v ankete Telkáč roka 2012. Zobraziť galériu (28)
Najobľúbenejšie televízne tváre si prevzali svoje sošky za úspech v ankete Telkáč roka 2012. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Druhý ročník Telkáča roka je úspešne za nami. V čoraz populárnejšej ankete ste svojimi hlasmi rozhodli o najobľúbenejších televíznych tvárach, projektoch a reláciách roku 2012. Víťazi jednotlivých kategórií si svoje ocenenia už prevzali. Počas odovzdávania sošiek neskrývali radosť. Mnohí boli z ich originálneho prevedenia milo prekvapení a zaskočení.

V tohtoročnej ankete Telkáč roka, ktorej hlasovanie prebiehalo na Facebooku, sme zaznamenali neuveriteľných 400 tisíc hlasov. O vašu priazeň v nej bojovali tváre a projekty z televíznej oblasti. Víťazi jednotlivých kategórií sú známi. Najnovšie sa radujú aj zo sošiek, ktoré už majú doma na poličke. V súvislosti s nimi treba podotknúť, že ide o naozaj exkluzívne kúsky. Každá z nich je originál vytvorený sochárom Tomášom Brichtom. Telkáče sú vyrobené z mahagónového dreva a z nerezovej ocele. Je na ne doživotná záruka. Výroba sošiek trvala pol roka.

Slovenský seriál

*Panelák*

Scenárista Paneláku Andy Kraus: „Každá cena ma vždy milo prekvapí, lebo v dnešnej dobe nie je jednoduché vyhrať. A hlavne v rámci seriálov. Je ich totiž čím ďalej, tým viac dobrých. Veľmi si to vážim. Musím povedať, že čo sa týka dizajnu, soška sa mi hodí do obývačky alebo do pracovne. Teším sa, ďakujem veľmi pekne.”
Zobraziť galériu (28)
Scenárista Paneláku Andy Kraus: „Každá cena ma vždy milo prekvapí, lebo v dnešnej dobe nie je jednoduché vyhrať. A hlavne v rámci seriálov. Je ich totiž čím ďalej, tým viac dobrých. Veľmi si to vážim. Musím povedať, že čo sa týka dizajnu, soška sa mi hodí do obývačky alebo do pracovne. Teším sa, ďakujem veľmi pekne.”  (Zdroj: Topky.sk)

 

Reality šou

*Masterchef*

Hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová: „Vždy sme veľmi radi, ak sa nám podarí priniesť na obrazovky reláciu, ktorá si získa divákov. Masterchef to mal ešte o to ťažšie, že musel preukázať svoje kvality aj v porovnaní s konkurenčným projektom podobného zamerania. Ďakujeme preto za každý jeden hlas, veľmi si to vážime.”
Zobraziť galériu (28)
Hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová: „Vždy sme veľmi radi, ak sa nám podarí priniesť na obrazovky reláciu, ktorá si získa divákov. Masterchef to mal ešte o to ťažšie, že musel preukázať svoje kvality aj v porovnaní s konkurenčným projektom podobného zamerania. Ďakujeme preto za každý jeden hlas, veľmi si to vážime.”  (Zdroj: Topky.sk)

 

Moderátor

*Vilo Rozboril*

„Človek nikdy takéto veci nemôže očakávať, ale potom, keď sa to stane, tak na druhej strane by nemal nadobudnúť pocit  - keďže som to vyhral, tak som najlepší. Nie je nič horšie, ako keď človek žije v takejto faloši, pretože to je začiatok konca. Som rád, že som dostal ocenenie, ale viem, že už zajtra to bude zabudnuté a dôležité bude, či si na mňa ľudia spomenú aj o rok. A oni si spomenú iba vtedy, ak ten rok budem makať a budem sa snažiť robiť tú robotu najlepšie ako viem. Ale teší ma, že som si obhájil toto ocenenie, pretože byť ocenený akoby na pokračovanie Telkáča, tak to si veľmi vážim.“
Zobraziť galériu (28)
„Človek nikdy takéto veci nemôže očakávať, ale potom, keď sa to stane, tak na druhej strane by nemal nadobudnúť pocit - keďže som to vyhral, tak som najlepší. Nie je nič horšie, ako keď človek žije v takejto faloši, pretože to je začiatok konca. Som rád, že som dostal ocenenie, ale viem, že už zajtra to bude zabudnuté a dôležité bude, či si na mňa ľudia spomenú aj o rok. A oni si spomenú iba vtedy, ak ten rok budem makať a budem sa snažiť robiť tú robotu najlepšie ako viem. Ale teší ma, že som si obhájil toto ocenenie, pretože byť ocenený akoby na pokračovanie Telkáča, tak to si veľmi vážim.“  (Zdroj: Topky.sk)

 

Moderátorka

*Kveta Horváthová*

„Prvýkrát v živote som vyhrala divácku anketu. Je to veľmi príjemná spätná väzba od ľudí, ktorí ma síce osobne nepoznajú, no aj napriek tomu som im blízka. Chcem všetkým, ktorí mi poslali svoj hlas, ešte raz poďakovať. Ďakujem vám za tento pozitívny zážitok a želám vám všetko naj!“
Zobraziť galériu (28)
„Prvýkrát v živote som vyhrala divácku anketu. Je to veľmi príjemná spätná väzba od ľudí, ktorí ma síce osobne nepoznajú, no aj napriek tomu som im blízka. Chcem všetkým, ktorí mi poslali svoj hlas, ešte raz poďakovať. Ďakujem vám za tento pozitívny zážitok a želám vám všetko naj!“  (Zdroj: Topky.sk)

 

Program o životných príbehoch

*Modré z neba*

Vilo Rozboril s výrobným tímom Modrého z neba. „Veľmi sa z toho teším, že sme takto zabodovali aj s programom. Dokonca sa možno z toho, že sme zvíťazili v kategórii Relácia o životných príbehoch, teším viac, ako zo sošky za najobľúbenejšieho moderátora. Toto je totiž cena nielen pre mňa, ale pre desiatky ďalších ľudí, ktorí reláciu robia so mnou a makajú, akurát ich nie je vidieť. Ich práca je ale rovnako dôležitá,“ povedal moderátor.
Zobraziť galériu (28)
Vilo Rozboril s výrobným tímom Modrého z neba. „Veľmi sa z toho teším, že sme takto zabodovali aj s programom. Dokonca sa možno z toho, že sme zvíťazili v kategórii Relácia o životných príbehoch, teším viac, ako zo sošky za najobľúbenejšieho moderátora. Toto je totiž cena nielen pre mňa, ale pre desiatky ďalších ľudí, ktorí reláciu robia so mnou a makajú, akurát ich nie je vidieť. Ich práca je ale rovnako dôležitá,“ povedal moderátor.  (Zdroj: Topky.sk)

Slovenská TV stanica

*JOJ*

Spravodajská relácia

*Noviny TV JOJ*

Generálny riaditeľ televízie Joj František Borovský prevzal obe ocenenia: „Veľmi sa tešíme, že sme získali takéto kvalitné ceny, lebo sú to v podstate najhodnotnejšie na trhu. V takomto krásnom štýlovom prevedení sme teda dávno nedostali žiadnu sošku. Je to ručná práca a vidno, že si na tom výrobca dal naozaj veľmi záležať. Takže ďakujeme veľmi pekne všetkým našim divákom, všetkým fanúšikom a verím, že o rok si to zopakujeme. A ešte vo väčšom počte.”
Zobraziť galériu (28)
Generálny riaditeľ televízie Joj František Borovský prevzal obe ocenenia: „Veľmi sa tešíme, že sme získali takéto kvalitné ceny, lebo sú to v podstate najhodnotnejšie na trhu. V takomto krásnom štýlovom prevedení sme teda dávno nedostali žiadnu sošku. Je to ručná práca a vidno, že si na tom výrobca dal naozaj veľmi záležať. Takže ďakujeme veľmi pekne všetkým našim divákom, všetkým fanúšikom a verím, že o rok si to zopakujeme. A ešte vo väčšom počte.”  (Zdroj: Topky.sk)

 

Herec

*Ján Koleník*

„Ďakujem veľmi pekne. Priazeň divákov padne vždy dobre. Veľmi si to vážim a dúfam, že sa budú stále dobre baviť nielen pri Paneláku.“
Zobraziť galériu (28)
„Ďakujem veľmi pekne. Priazeň divákov padne vždy dobre. Veľmi si to vážim a dúfam, že sa budú stále dobre baviť nielen pri Paneláku.“  (Zdroj: Topky.sk)

 

Herečka

*Nela Pocisková*

„Veľmi, veľmi milo som prekvapená. Úprimne ma to potešilo. Chcem poďakovať každému, kto mi poslal hlas. Veľmi, veľmi si to vážim. Je to príjemný pocit, je to úžasné.“
Zobraziť galériu (28)
„Veľmi, veľmi milo som prekvapená. Úprimne ma to potešilo. Chcem poďakovať každému, kto mi poslal hlas. Veľmi, veľmi si to vážim. Je to príjemný pocit, je to úžasné.“  (Zdroj: Topky.sk)

 

Zábavná šou

*Partička*

Scenárista a režisér Partičky Dano Dangl: „Telkáč bola vec, kde ľudia museli hlasovať. A keď si dali tú námahu, že hlasovali, a hlasovali za nás, tak to vždy poteší, lebo to je jednoducho prejav nejakej  vďaky za to, čo robíme. A to nás vždy napĺňa novou energiou pokračovať ďalej. Získali sme cenu a zároveň sme s Partičkou skončili, no ešte budeme hrávať po divadlách nejakú tú dobu. Zhruba rok-dva. Budeme sa snažiť nájsť nejaký tvar, s ktorým by sme ďalej pokračovali - niečo nové, sviežejšie.“
Zobraziť galériu (28)
Scenárista a režisér Partičky Dano Dangl: „Telkáč bola vec, kde ľudia museli hlasovať. A keď si dali tú námahu, že hlasovali, a hlasovali za nás, tak to vždy poteší, lebo to je jednoducho prejav nejakej vďaky za to, čo robíme. A to nás vždy napĺňa novou energiou pokračovať ďalej. Získali sme cenu a zároveň sme s Partičkou skončili, no ešte budeme hrávať po divadlách nejakú tú dobu. Zhruba rok-dva. Budeme sa snažiť nájsť nejaký tvar, s ktorým by sme ďalej pokračovali - niečo nové, sviežejšie.“  (Zdroj: Topky.sk)

Publicistická relácia

*Lampáreň*

Moderátor relácie Lampáreň Patrik Herman: „Každé takéto ocenenie alebo uznanie od divákov nás určite poteší. Nikto z nás netvorí Lampáreň pre nejaké konkrétne poďakovanie, či vďačnosť, ale takáto forma uznania je vždy príjemná. Poteší nás, ak nám diváci dajú najavo, že nás majú radi, držia nám palce a fandia nám. Vďaka tomu máme pocit, že naša práca nevychádza nazmar a má pre niekoho význam a aj zmysel.”
Zobraziť galériu (28)
Moderátor relácie Lampáreň Patrik Herman: „Každé takéto ocenenie alebo uznanie od divákov nás určite poteší. Nikto z nás netvorí Lampáreň pre nejaké konkrétne poďakovanie, či vďačnosť, ale takáto forma uznania je vždy príjemná. Poteší nás, ak nám diváci dajú najavo, že nás majú radi, držia nám palce a fandia nám. Vďaka tomu máme pocit, že naša práca nevychádza nazmar a má pre niekoho význam a aj zmysel.”  (Zdroj: Topky.sk)

 

Rosnička

*Peter Jurčovič*

„Samozrejme, že každá takáto anketa, do ktorej je zapojené veľké množstvo ľudí a v ktorej dosiahnem nejaký úspech, ma poteší. Na druhej strane zase musím povedať, že naša relácia Najlepšie počasie je podľa peoplemetrov mnohokrát najsledovanejšou reláciou zo všetkých televízií a zo všetkých programov, takže z tohto hľadiska ma to až tak neprekvapuje. Za seba ešte môžem povedať, že som rád, že to takto je a dúfam, že aj v budúcich rokoch bude tá priazeň otočená ku mne. Snáď si to v tomto zmysle zopakujeme aj o rok.“
Zobraziť galériu (28)
„Samozrejme, že každá takáto anketa, do ktorej je zapojené veľké množstvo ľudí a v ktorej dosiahnem nejaký úspech, ma poteší. Na druhej strane zase musím povedať, že naša relácia Najlepšie počasie je podľa peoplemetrov mnohokrát najsledovanejšou reláciou zo všetkých televízií a zo všetkých programov, takže z tohto hľadiska ma to až tak neprekvapuje. Za seba ešte môžem povedať, že som rád, že to takto je a dúfam, že aj v budúcich rokoch bude tá priazeň otočená ku mne. Snáď si to v tomto zmysle zopakujeme aj o rok.“

 

Účastník reality šou

*Zuzana Plačková*

„Veľmi sa teším, že som vyhrala. Ľudia mi prejavili svoju priazeň a to, že mi fandia a majú ma radi. Dúfam, že čoskoro opäť uvidíme na obrazovkách televízie.“
Zobraziť galériu (28)
„Veľmi sa teším, že som vyhrala. Ľudia mi prejavili svoju priazeň a to, že mi fandia a majú ma radi. Dúfam, že čoskoro opäť uvidíme na obrazovkách televízie.“  (Zdroj: Topky.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu