Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mirgovej problémy s novým klipom: Dominika, veď ty si ho ukradla!

Dominika Mirgová napodobnila napríklad aj kuchynskú scénu z klipu Nicoly Roberts. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová napodobnila napríklad aj kuchynskú scénu z klipu Nicoly Roberts.

BRATISLAVA - Obkukané?! Približne pred mesiacom zverejnila Dominika Mirgová (21) video k piesni L.A.S.K.A. Už vtedy sa objavilo pár komentárov o tom, že je tento počin okopírovaný zo zahraničia. Najnovšie nám čitateľ poslal snímky veľmi podobných záberov z klipu anglickej speváčky Nicoly Roberts (27). Ide o náhodu alebo sa slovenská interpretka naozaj nechala inšpirovať kolegyňou z cudziny?

Vaše tipy

Domáca párty! Taká je téma videoklipu Dominiky Mirgovej k piesni L.A.S.K.A. Keď ho však pred mesiacom vypustila do sveta, objavili sa špekulácie, že nie je úplne originálny. „Je to okopírované zo zahraničia,” znel jeden z komentárov na adresu speváčkinho počinu.

Najnovšie nám jeden z čitateľov zaslal aj dôkazy, že niektoré scény sa až príliš podobajú na zábery z videa Angličanky Nicoly Roberts. Obe interpretky si pri nakrúcaní urobili večierok v byte a spievali uprostred zabávajúcich sa ľudí. V klipoch nechýbajú ani nafilmované obrazy z kuchyne či zo sprchy.

Podľa nášho čitateľa sú toto dostatočné fakty, ktoré dosvedčujú inšpiráciu zvonka. „Nie sme prví, ktorí nakrúcali mladých zabávajúcich sa ľudí v interiéri. Námet je však náš, v klipe riešime niekoľko príbehov a podôb lásky, keďže o tom je skladba. Som si istý, že by ste našli množstvo podobných scén a obrazov kade-tade. To však neznamená, že by sme niečo ukradli,“ vyjadril sa k podobnosti videoklipov Mirgovej manažér Michal Šefčík.

Napriek všetkému tvrdí, že Dominika nepodlieha trendom a ide si svojou vlastnou cestou. „Teraz je moderné spievať po anglicky. My si však myslíme, že je dôležité udržať v rádiách aj slovenčinu, ktorá môže sedieť aj tanečnej hudbe. L.A.S.K.A. je aktuálne najhranejšou skladbou v slovenčine, ľudia na ňu reagujú pozitívne, to je pre nás dôležité,“ povedal na záver. 

VIDEO: Klip Dominiky Mirgovej

VIDEO: Klip Nicoly Roberts

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu