Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Sklamanie pre Rozborila: Tu už nepomohlo ani Modré z neba!

Ani Vilo Rozboril nepomohol Lukášovi získať jeho lásku späť. Zobraziť galériu (10)
Ani Vilo Rozboril nepomohol Lukášovi získať jeho lásku späť.

BRATISLAVA - Slová bývajú kruté! Presvedčil sa o tom aj Lukáš Hyben (30) pri jednej z hádok s priateľkou, keď jej adresoval mimoriadne tvrdú vetu. A tá sa už nedala vziať späť. Nasledoval rozchod, no mladík sa s ochladnutými vzťahmi zmieriť nechce. Veď už čoskoro sa im má narodiť dcérka. A tak kontaktoval Vila Rozborila (45), aby svojej láske prostredníctvom dnešnej časti Modrého z neba dokázal, že to zlé bol len omyl. Bohužiaľ, zmierenie nenastalo.

Raz hore, raz dole! Lukáš a Andrea prežívali búrlivý vzťah, počas ktorého sa niekoľkokrát rozišli. Vo februári sa však dozvedeli, že čakajú bábätko a obaja sa veľmi potešili. Napriek tomu však prišli hádky.

Mladík totiž začal robiť nadčasy, aby mal peniaze na nové bývanie. „Aďka to zobrala po svojom, že ja ju nechcem a nechcem dieťa,“ vysvetlil Lukáš dôvod ich škriepok. A počas nich prišla aj osudná veta. „Ja som potom rýpal, v jednej SMS som jej napísal, že si dám urobiť test otcovstva, priznal sa.

Toto už Andrea nepredýchala a nič si nechcela dať vysvetliť. Došlo k rozchodu, s ktorým sa ale Popradčan nechce zmieriť. Kontaktoval preto Vila Rozborila. V Modrom z neba sa totiž chcel s expartnerkou dať znovu dokopy a ukázať jej, že už chystá pre rodinku byt.

Jeho aktivita ale nastávajúcu mamičku skôr podráždila a do štúdia za ním neprišla. Návrat sa teda nekonal. Topky.sk preto oslovili Lukáša, či tento krok neľutuje. „Vôbec nie. Chcel som vyskúšať všetko, aby sme boli spolu,” povedal nám.

Jeho jedinou nádejou je, že by sa niečo mohlo zmeniť po narodení dievčatka. „Teraz sa sústredím na pôrod. Najpodstatnejšie je, aby bola malá zdravá. Uvidím, či za ňou budem môcť chodiť,” povedal nám Lukáš s tým, že nádej zomiera posledná.

„Z môjho pohľadu si druhú šancu zaslúži. Je zodpovedný, snaží sa,” povedal nám na margo Hybenovho  úsilia o zmierenie Vilo Rozboril. Nemyslí si však, že mladík k tomu zvolil vhodný čas. „Žena pred pôrodom má asi iné starosti. Aj som mu to hovoril, ale nechcel čakať,” dodal k neúspechu tohto príbehu.

Diváci uvidia v dnešnom Modrom z neba okrem toho aj päťročného Adamka. Chlapček je odkázaný na invalidný vozík, no je to malý frajer a všade, kam príde, na seba strhne pozornosť. Vilo Rozboril predstaví aj príbeh mamičiek, ktoré sa spoznali cez internet. Napriek tomu, že sa nikdy nevideli, jedna sa rozhodla pomôcť druhej. Viac sa dozviete dnes večer na Markíze.

Andrea návštevou štábu Modrého z neba nadšená nebola.
Zobraziť galériu (10)
Andrea návštevou štábu Modrého z neba nadšená nebola.

Tip: Pozriete si Modré z neba alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu