Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší škandál Slávika: Tajní milenci s Bílou?!

Jaro Slávik a Lucie Bílá sú podľa tvrdení českého týždenníka milenci. Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik a Lucie Bílá sú podľa tvrdení českého týždenníka milenci.

BRATISLAVA/PRAHA - Nepolepšiteľný?! Jaro Slávik (37) viackrát čelil obvineniam z nevery. Manželka Andrea Schmidtová (36) ale vždy stála po jeho boku. Teraz však český týždenník prišiel s tvrdeniami, že porotca talentovej šou zahýba svojej polovičke s kolegyňou Luciou Bílou (46). Ak sa tieto informácie ukážu ako pravdivé, po odhalení gayporna to bude ďalšia krutá rana pre producentovu ženu.

Ďalšia aféra! Jaro Slávik sa nikdy netajil svojím obdivom ku krásnym ženám. Často skladal komplimenty aj súťažiacim kráskam v šou Česko Slovensko má talent. Dokonca čelil aj obvineniam z nevery. Jeho manželka Andrea Schmidtová však za každých okolností stála pri ňom.

Ani po odhalení manželovej kariéry v pornobiznise zatiaľ svoj postoj nezmenila. Lenže táto aféra ešte nestihla ani odznieť a už sa na ňu nabaľuje ďalšia. Opäť ide o neveru, no tentoraz s naozajstnou hviezdou. „Podľa našich informácií sa intímne zblížil s našou tisícnásobnou slávicou Luciou Bílou,” napísal český web superspy.cz.

Týždenník, ktorému portál patrí, tomuto odhaleniu dokonca venoval titulnú stránku. Porotcovia talentovej súťaže sa vraj stretávajú ako milenci už  šesť mesiacov. Speváčka je pritom už dva a pol roka zadaná, žije s prevádzkarom reštaurácie Petrom Makovičkom. Pre neho a aj pre Andreu Schmidtovú by preto možno bolo najlepšie, keby Jaro Slávik nakoniec v pripravovanej šou Česko Slovensko má talent s Luciou Bílou neúčinkoval. Ak ale televízie Joj a Prima za neho nenájdu náhradu a posadí sa do kresla porotcu, nebude to mať nikto z týchto štyroch ľahké.

Topky.sk v súvislosti s touto kauzou českú slávicu kontaktovali. Na telefonát nereagovala, a tak sme ju v esemeske požiadali o vyjadrenie k údajnému mileneckému vzťahu s kolegom. Hoci mala Bílá možnosť publikované informácie poprieť, neurobila to. Doteraz na správu neodpovedala. Otázka je, prečo. Žeby na tom naozaj niečo bolo?!

Takto láka český portál na nové číslo týždenníka Super Spy.
Zobraziť galériu (11)
Takto láka český portál na nové číslo týždenníka Super Spy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu