Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drsný vyhadzov z Hlasu: Šok pre speváčky Mambu a Zimányiovú!

Dáša a Andrea sa zrejme Markíze do Hlasu nehodili. Zobraziť galériu (7)
Dáša a Andrea sa zrejme Markíze do Hlasu nehodili.

BRATISLAVA - Koho vlastne hľadajú?! V šou Hlas Česko Slovenska má ísť hlavne o spev, no cez koučov neprechádzajú ľudia, ktorí sa ním živia. Príkladom môže byť aj muzikálová herečka Dáša Mamba Šarközyová (24) a tiež speváčka z Let´s Dance Andrea Zimányiová (28). Ani jedna z nich sa neprebojovala čo i len do výberového kola. Markíza ich stopla už na kastingu!

Hlas Česko Slovenska je oproti SuperStar špecifický tým, že sa pred koučov dostanú len tí, čo spievať vedia. Tí, ktorých potom vidíme na obrazovke, sú však už ľudia, ktorí predtým prešli úvodným výberovým sitom. To podľa našich informácií prebiehalo pod taktovkou režiséra, ktorý mal k dispozícii pomoc slovenských a českých hudobných producentov.

Zistili sme, že sa pred túto zostavu odborníkov postavila napríklad aj Dáša Mamba Šarközyová, ktorá účinkuje v muzikáli Čajočky a divákom sa vryla do pamäti aj vďaka letnej markizáckej šou Mr. Bombastik či SuperStar 3. V Hlase Česko Slovenska však paradoxne skončila skôr, než vôbec stihla začať.

 „Bola som tam, ale mám podpísanú zmluvu, tak o tom nemôžem hovoriť. A ani nechcem,” okomentovala smutne svoj pokus so speváckou súťažou, ktorý skončil tým, že sa ani nebude môcť postaviť pred koučov. 

Šokujúce však je, že Markíza stopla aj Andreu Zimányiovú, ktorá je dlhoročnou súčasťou projektu Let´s Dance. V súvislosti s tým stojí za zmienku, že v tanečnej šou si vyslúžila pochvalu za interpretáciu piesní aj od samotnej Dary Rolins. „Do Hlasu Česko Slovenska ma oslovili práve na Let ´s Dance. Brala som to ako príležitosť dostať sa aj do českých vôd. No nepostúpila som ďalej,” prezradila nám speváčka.

Príčinu svojho neúspechu si Andrea nedokáže úplne vysvetliť. „Zostala som mierne prekvapená a doteraz som sa nedozvedela, prečo ma nepustili ďalej,” povedala nám Zimányiová, ktorá v minulosti skúšala šťastie aj v Eurovízii. „Možno nejde len o hlas, ale aj kvalitu ľudských príbehov,” nadhodila v súvislosti s odvysielanými časťami. Tam sa totiž už objavili speváčky s problémovými vzťahmi k rodičom či žena, ktorá bojuje s rakovinou. Čo si pripravili tvorcovia pre dnešnú časť? To sa dozviete večer na Markíze. 

Tip: Pozrite si Hlas Česko Slovenska v televízii. Viac informácii nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu