Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmenená Knechtová: Nový účes, žiadna bielizeň!

Katarína Knechtová prekvapila zmenou imidžu aj odvážnym outfitom. Zobraziť galériu (7)
Katarína Knechtová prekvapila zmenou imidžu aj odvážnym outfitom.

BRATISLAVA – Takúto ju nepoznáme! Katarína Knechtová (30) nikdy nepatrila k speváčkam so zmyselným a provokujúcim imidžom. Pred pár dňami sa ale všetko zmenilo. Brunetka absolvovala premenu, vďaka ktorej je sexi viac než kedykoľvek predtým.

Ženská a tajomná! Presne takéto prívlastky v týchto dňoch definujú Katarínu Knechtovú. Speváčka totiž k svojmu najnovšiemu albumu nafotila sériu záberov, na ktorých srší sexepílom. Prešovčanku pritom majú mnohí v pamäti skôr ako chlapčenský typ. Zdá sa však, že dozrela na krásnu ženu.

Katarína už od nepamäti experimentovala so svojimi vlasmi. V minulosti šokovala napríklad vyholenou hlavou, v 2009 mala krikľavo červenú hrivu, v posledných rokoch preferovala skôr čiernu farbu. Na spomínaných záberoch ale prekvapila tiež iným účesom. Prirodzené vlny si totiž speváčka dala vyžehliť a čelo jej zdobí ofina. „Tento imidž mám už nejaký ten mesiac. Mala som potrebu zmeny. Väčšina ľudí na to reaguje pozitívne,“ povedala nám k tomu hudobníčka, ktorá dodala, že aj napriek novému výzoru zostáva vo svojej podstate stále rovnaká.

Oveľa viac ako účesom ale dráždi Knechtová výberom outfitu. Spod tmavého saka, ktoré má na sebe oblečené, jej vytŕčajú odhalené prsia. Ako nám Katka prezradila, spoločne s fotografom chceli, aby zábery korešpondovali s obsahom albumu. Ten nesie názov Tajomstvá. „Všetko sme tomu prispôsobili. Nechcem pôsobiť nejako vulgárne, som skôr za takú ženskú eleganciu,“ dodala brunetka. Kým sa spoločne s fotografom zhodli na vhodnom termíne realizácie, ubehli tri mesiace. Myslíte si, že sa jej vyplatilo čakať?

Katarína Knechtová nafotila k najnovšiemu albumu sériu fotografií, na ktorých je sexi ako nikdy pred tým.
Zobraziť galériu (7)
Katarína Knechtová nafotila k najnovšiemu albumu sériu fotografií, na ktorých je sexi ako nikdy pred tým.

Tip: Pozri si Katku Knechtovú z pohodlia domova v televízii. Vysielajú ju? Dozvieš sa na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu