Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Topmodelka Maxová: Pozrite na môjho drobčeka!

Tereza Maxová a jej syn Aiden. Zobraziť galériu (5)
Tereza Maxová a jej syn Aiden.

PRAHA/BRATISLAVA - Rodinka sa jej rozrástla! Česká topmodelka Tereza Maxová (40) začiatkom septembra porodila svojho druhého syna Aidena. Toto trochu netradičné meno sa rozhodla dať chlapčekovi, ktorého má s partnerom Burakom Oymenom (39). S ním už má aj dcérku Mínu (2). Najnovšie sa kráska pochválila s bábätkom na svojom blogu. Ratolesť tak prvýkrát ukázala verejnosti.

Jedna z najúspešnejších českých modeliek, Tereza Maxová (40), na svojom blogu zverejnila prvú fotografiu čerstvo narodeného syna Aidena Oymena. Toho priviedla na svet v pražskej pôrodnici v Podolí 7. septembra. Chlapček váži aktuálne už 4, 4 kg a vraj sa nápadne podobá na mamu.

Okrem fotografie sa kráska podelila aj o informácie o najmladšom potomkovi. Synčekovi zriadila takzvaný denník, ktorý vedie v jeho mene. „Meno som dostal tesne pred príchodom na pôrodnú sálu. V turečtine znamená osvietený,“  píše Tereza za svojho chlapca na blogu.  

„Musím povedať že, ten cisársky rez je pohoda. Hlavne, keď máte šikovného doktora. Človek je hneď vonku, žiadne rany ani modriny. To mama bola na tej pôrodnej sále dlhšie,“ napísala vtipne Maxová, ktorá má z prvého manželstva s tenistom Frederickom Fetterleinom syna Tobiasa (10).

Syn Terezy Maxovej Aiden
Zobraziť galériu (5)
Syn Terezy Maxovej Aiden

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu