Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Markizák Farkašovský si užíval bez ženy: Zábava so sexi tmavovláskou!

Karol Farkašovský mal sexi spoločnosť. Zobraziť galériu (6)
Karol Farkašovský mal sexi spoločnosť.

BRATISLAVA - Bez svojej polovičky! Moderátor televízneho spravodajstva Karol Farkašovský (55) sa tiež nechal zlákať súťažou Let´s Dance. Počas piatkového kola sa mu však o zábavu nestarali iba celebrity na parkete, ale aj sympatická tmavovláska. Tou však nebola jeho dlhoročná manželka Ľudmila Farkašovská (48). Markizák sa zabával s mladšou!

Priviedol si spoločnosť! Moderátor Karol Farkašovský sa v piatok vybral na Let´s Dance, aby podporil svojich kolegov. Netajil sa tým, že táto súťaž sa mu pozdáva. „Je to veľmi príjemné pre oči divákov a ničím to nepohoršuje. Keby ma v budúcnosti oslovili do tohto projektu, porozmýšľal by som o tom,” prezradil nám.

Nablýskanú šou si však nevychutnával sám. Po jeho boku sa totiž v hľadisku objavila istá tmavovláska. A nebola to jeho manželka Ľudmila, s ktorou má dve deti. „Bol som tam s mojou veľmi dobrou kamarátkou,” odvetil na našu otázku stručne Farkašovský.

Takúto spoločnosť mu naozaj mohol závidieť nejeden muž. A to, že si dvojica naozaj rozumie, bolo vidieť. neustále si mali čo povedať, počas trvania šou vkuse diskutovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu