Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďurovčíkove maniere: Trpia kvôli nemu ostatní!

Ján Ďurovčík si počas porady pochutnával na cigare. Zobraziť galériu (6)
Ján Ďurovčík si počas porady pochutnával na cigare.

BRATISLAVA – Neberie ohľad! Choreografa Jána Ďurovčíka (40) v týchto dňoch naplno zamestnávajú prípravy muzikálu Ôsmy svetadiel. Ako vidno, ani počas nácvikov si nedokáže odpustiť jednu zo svojich vášní - fajčenie cigár. Dokonca mu pri tom neprekáža, že sa nachádza spolu s ostatnými účinkujúcimi v uzavretej miestnosti. Režisér sa očividne riadi heslom, že ako šéf ma všetko dovolené!

Diváci v Čechách aj na Slovensku sa už čoskoro môžu tešiť na muzikál Ôsmy svetadiel. Okrem kapely Elán, ktorej hity v ňom zaznejú, sa na prípravách podieľa aj Ján Ďurovčík. Ten už spolu so svojim tímom pracuje na plné obrátky, čo dokazuje aj naša fotografia z jednej z porád.

Ján Ďurovčík je známy tým, že má na svojich zverencov vysoké nároky. Na tréningoch takpovediac potia krv. Dôkazom toho, že choreograf panuje železnou rukou, môže byť aj fakt, že si pred hereckým osadenstvom muzikálu bez problémov zapáli cigaru. Neberie ohľad na to, že sa nachádza v uzavretej miestnosti. Zaujímavé však je, že nikto z účinkujúcich si nedovolí protestovať.

Zrejme to bude tým, že sa všetci navzájom tolerujú. Potvrdil nám to aj samotný režisér. „Mám po dlhej dobe strašne dobrý pocit, čo ja mávam málokedy. Panuje tu dobrá nálada, síce tak to býva vždy, ale teraz som aj ja nejaký spokojný,“ poznamenal so smiechom.

Choreograf sa netají tým, že je na svojich zverencov prísny. „Jednou rukou bič a druhou cukor. Ja som hlavne emotívny a oni to majú radi. Znesú, aj keď na nich človek zakričí. Lebo vidia, že to nie je z hlúposti, ale je to prejav emócie,“  zhodnotil svoje metódy Ďurovčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu