Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Superstaristka Fecková odkopla Kurca: Po 3 týždňoch ukázala nového!

Simona Fecková so svojím novým objavom. Zobraziť galériu (8)
Simona Fecková so svojím novým objavom.

BRATISLAVA - Nestráca čas! Simona Fecková (21) sa počas Česko Slovenskej SuperStar 2 zamilovala do kolegu Martina Kurca (20) a pustila k vode svojho vtedajšieho priateľa. Teraz sa scenár zopakoval! Mladý Čech je už minulosťou a kučeravá Slovenka sa na verejnosti ukázala s novým objavom.

Z jedného vzťahu do druhého! V začiatkoch Česko Slovenskej SuperStar si Simona Fecková pochvaľovala svojho priateľa, ktorý bol ochotný z Košíc cestovať na nakrúcanie v Prahe. Nebránilo jej to však v tom, aby ho neskôr neodkopla kvôli súťažiacemu Martinovi Kurcovi.

Ten teraz prežíva úplne rovnaký scenár. Začiatkom augusta sa totiž prevalilo, že Simona mu po štyroch mesiacoch dala kopačky. A podľa našich informácií už vtedy mala za neho náhradu! S novým objavom sa ukázala na markizáckom dni otvorených dverí.

Blondiak nosil Simoninu kabelku, neskôr sa dvojica prechádzala ruka v ruke a došlo aj na objatia. Na detaily tohto vzťahu však bola východniarka skúpa. „Už som všetkým povedala, že sa nechcem vyjadrovať k súkromiu,” povedala nám rozčúlene.

O jej novej známosti sme sa tak nič nedozvedeli. Jedine sme si potvrdili, že nejde o návrat k starej láske, s ktorou Fecková chodila pred Kurcom. Jej bývalý priateľ sa totiž momentálne nachádza v Grécku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu