Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Majtánovej dovolenkové hriechy: Opitá a nahá v Dunaji!

Karin Majtánová. Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová.

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Moderátorka Karin Majtánová (37) si pred kamerami jojkárskych Promi Novín zaspomínala na minulé leto. Ako vyšlo najavo, bývalá misska si z neho odniesla v celku netradičný zážitok. Po bujarej noci sa totiž celkom nahá kúpala v Dunaji!

Za prešľapy sa nehanbí! Vyzerá to tak, že Karin Majtánová nie je žiadne neviniatko. Keď sa zabáva, tak zrejme so všetkým, čo k tomu patrí. A za rozptýlením nemusí vôbec cestovať do zahraničia. Vyblázniť sa vie aj v našom hlavnom meste. Dôkazom je aj príhoda, na ktorú po pár mesiacoch spomína s úsmevom.  

Ako Karin pre jojkárske Promi Noviny prezradila, počas minulého leta skočila do Dunaja len v Evinom rúchu. „Donútilo ma k tomu biele víno. Stalo sa to u kamarátky, ktorá ma houseboat. Len tak sme sedeli a popíjali. Až na druhý deň sme zistili, čo všetko sme stihli popiť,“ začala tmavovláska svoje rozprávanie priamo pred kamerami.  

Následky bujarého večera sa ukázali až ráno. Majtánová sa podľa vlastných slov necítila najlepšie. Kamarátka jej však poradila, že sa má ísť celkom nahá osviežiť do vody. „Poobzerala som sa, nikde nijaký robotník, tak som sa povyzliekala dohola a skočila do Dunaja. Zaplávala som si a naozaj ma to trošku nabudilo,“ dodala.

Erotický kúpeľ bývalej missky sa však nezaobišiel bez divákov. Keď bola vo vode, na vedľajšom housebote sa zjavilo pár robotníkov. A tak im Karin chtiac-nechtiac poskytla pohľad na svoje nahé telo. „Jedli nejaký chleba, ktorý im zabehol. Teraz neviem, či od toho dobrého, alebo či od toho zlého,“ uzavrela so smiechom moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu