Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Banášovej kamarát Bruno: Prehovoril o Adelinom rozchode!

Braňo Bruno Ciberej vedel o krachu vzťahu Adely Banášovej a Petra Modrovského už dlhšie. Zobraziť galériu (7)
Braňo Bruno Ciberej vedel o krachu vzťahu Adely Banášovej a Petra Modrovského už dlhšie.

BRATISLAVA – Bol jeden z prvých, čo o krachu jej vzťahu vedeli! Moderátora Braňa Bruna Cibereja (32) sme dnes stretli na prezentácii novej kolekcie istej módnej značky. Pri tej príležitosti sme sa ho spýtali, ako vníma rozchod svojej kamarátky Adely Banášovej (30) s Petrom Modrovským (29). Myslí si, že sa ešte niekedy dajú dokopy?

Stroskotanie ich lásky zrejme len málokto čakal! Hoci moderátorka Adela Banášová a tanečník Peter Modrovský pôsobili ako ideálny pár, po dvoch rokoch sa rozišli. Napriek tomu, že ani jeden z nich nechcel príliš hovoriť o dôvodoch ukončenia vzťahu, Adela nám nakoniec priznala, že mali rozdielnu predstavu o budúcnosti. „Dvaja ľudia môžu po čase zistiť, že majú iný názor na priebeh vzťahu,“ povedala, pričom podotkla, že žiadna tretia osoba v tom nie je.

O krachu vzťahu obľúbenej moderátorky a tanečníka už dlhšie vedel aj ich spoločný kamarát Braňo Bruno Ciberej. „Áno, nejaký čas. Hold, život prináša aj také chvíle, keď niečo, čo na začiatku vyzerá, že to bude na dlho, napokon až tak na dlho nie je. Myslím si, že ani jeden z nich to teraz momentálne nemá ľahké. Rozišli sa totiž ako kamaráti,“ povedal Bruno.

To, či sa dá dvojica niekedy opäť dokopy, si netrúfal odhadnúť. „Neviem, ako to celé dopadne. Viem, že by bola škoda, ak by nezostali kamaráti, akými momentálne sú,“ dodal moderátor.  Hoci Adela doposiaľ nikdy do toho istého vzťahu dvakrát nevstúpila, možno bude práve Peter výnimkou.

Sledujte TOPKY TV: Braňo Bruno Ciberej povedal svoj názor na rozchod Adely a Petra.

Pyco_rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu