Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Czoborovej vnady v plavkách: Fíha, tie ale narástli!

Zora Czoborová jednoznačne púta pozornosť. Zobraziť galériu (2)
Zora Czoborová jednoznačne púta pozornosť.

BRATISLAVA - To sú ale zbrane! Zora Czoborová (43) bola vždy povestná svojím plným dekoltom. Počas najnovšieho pózovania v plavkách však prekvapila. Jej prsia totiž vyzerajú ešte väčšie než doteraz. Čo je za tým?!

Má tajný recept?! Ženské zbrane Zory Czoborovej nikdy neboli podpriemerné. Najnovšie však na svojom facebookovom profile zverejnila fotografie, na ktorých sa zdá, akoby exfitneske prsia opäť narástli. Na  záberoch z nedávneho fitpobytu v Turecku na seba doslova strhávajú pozornosť.

Žeby tmavovláska podstúpila nejaké vylepšenie?! „Každá žena, ktorá sa zúčastní fitpobytu, čosi schudne, opticky sa jej zúži pás a zväčšia prsia,” reagovala Czoborová na našu otázku vyhýbavo.

Nakoniec však svoje prednosti predsa len okomentovala. „Moje prsia sú rovnaké, odkedy mi v sedemnástich narásti. To sa týka veľkosti aj materiálu,” povedala nám Zora. Tajomstvom na pekne vyzerajúcu figúru je podľa nej aj postoj, v akom žena pred objektívom pózuje. Snáď bude mať teda rovnako pekné zábery aj z augustového cvičenia na Slovensku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu