Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Víťazka Talentmanie Janečková: Aha, ako sa zmenila!

Patrícia Janečková výrazne dospela. Ako vidno na fotkách (zľava doprava), z nenápadného dievčatka sa mení na krásnu slečnu. Zobraziť galériu (8)
Patrícia Janečková výrazne dospela. Ako vidno na fotkách (zľava doprava), z nenápadného dievčatka sa mení na krásnu slečnu.

BRATISLAVA – Rastie do krásy! Víťazka Talentmanie Patrícia Janečková (13) sa od účinkovania v súťaži výrazne zmenila. Hoci odvtedy uplynulo len pol roka, speváčka vyzerá staršie, než jej rovesníčky. Na pódiu pôsobí sebaisto a fakt, že dospela, sa jednoducho nedá prehliadnuť!

Prešla premenou! Patrícia Janečková nedávno vystupovala v historickej budove SND. Speváčka známa vďaka markizáckej Talentmanii očarila hostí v divadle nielen svojim výkonom, ale aj zjavom. Kedysi nenápadné dievčatko totiž pôsobilo na javisku ako skutočná profesionálka.

Pod Patríciinu vyzretosť sa zrejme podpísala účasť v medzinárodnej talentovej šou. Po suverénnom víťazstve si ju obľúbili jednak Slováci, ale aj Česi. Práve vtedy sa spustil kolotoč pracovných povinností a vystúpení. A hoci mladá speváčka asi netrávi s rovesníčkami toľko času, ako by chcela, nemusí nič ľutovať. Pekný zjav a kvalitné výkony sa jej môžu postarať o sľubnú budúcnosť.

Čo na Patríciinu premenu hovoríte vy? Pristane jej to? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu