Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

A ako to celé dopadlo?

Pod Starým mostom už čakali 4 motorové člny, ktoré zabezpečovali správnosť poradia prvých troch kačíc. Na moste stáli časomerači, ktorí zase dohliadali na poradie kačíc spoločností. Počas plavby kačice získali menšie či väčšie odstupy a až na jednu výnimku doplávali všetky do cieľa, teda preplávali popod Starý most.

V súťaži jednotlivcov - majiteľov kačíc priplávala ako prvá kačica číslo 255 s víťazným časom 9 min 32 sekúnd a 21 stotín. Jej majiteľka, Adela Banášová, získala 1. cenu – jednohodinový vyhliadkový let balónom a večeru pre dve osoby v Reštaurácii UFO nad Novým mostom. Druhá v poradí doplávala kačica číslo 169, jej majiteľka Zuzana Kušová získala 2. cenu - večeru pre dve osoby v Roland Café Restaurant na Hlavnom námestí. Tretia v poradí bola kačica číslo 78. Majiteľkou je Tatiana Ščepánková a tú potešila 3. cena - ročné predplatné jedného z titulov Spoločnosti 7 plus podľa vlastného výberu.

V súťaží firemných kačíc bola najrýchlejšou kačica Zavináčka zo Zoznam.sk s číslom 18, s víťazným časom 10 min 30 sekúnd a 64 stotín. S malým odstupom za ňou doplávala druhá kačica Tabačica s číslom 8 z Tatra banky, a. s. s časom 10 min 31 sekúnd a 75 stotín. Treťou najrýchlejšou bola kačica Citina zo Citibank (Slovakia) a. s. s časom 10 min 32 sekúnd a 45 stotín.

 

Ďalšími v poradí boli:

4. Millka z Millenium 000, s. r. o.

5. Tyrša zo Západoslovenskej energetiky, a. s.,

6. Josephine Van Lešková z Fun Rádia

7. Konty z Konto Orange, n. f.

8. Rýchlovka z T-Mobile Slovensko, a. s.

9. Kaťuša z Baumit Slovensko, a. s.

10. Drevienka z Rajca z Tesco Stores Slovensko, a. s.

11. Kapečka z KPMG Slovensko, s. r. o.

12. Kačica & Partners z Linklaters, s. r. o.

13. Majerka z Mayer/McCann-Erickson, s. r. o.

14. Delka z Dell, s. r. o.

15. Primátorka za mesto Bratislava

16. Blaváčka z Areaprint, s. r. o.

17. Lešenárka z ASSA profi, s. r. o.

18. Flexikačka zo Všeobecnej úverovej banky, a. s.

19. Sporkačka zo Slovenskej sporiteľne, a. s.

 

Všetkým srdečne blahoželáme a úprimne ĎAKUJEME - za poskytnutie finančného daru na obnovu gotickej veže, za skvelú účasť a dôveru ku Komunitnej nadácii Bratislava.

Ďakujeme aj všetkým, ktorí nezištne pomáhali s organizáciou pretekov, za špeciálnu stránku www.pretekykacic.sk, za uverejňovanie informácii o veži a pretekoch na www stránkach, za spoty v rádiu, za SMS hru, za darcovské SMS, za venované ceny pre víťazov, za tlač materiálov, za motorové člny, za stánok, za maskota - kačicu Alicu, za moderátora, ďakujeme tímu dobrovoľníkov v žltých tričkách za veľkú pomoc a ďakujeme aj za krásne počasie a pokojnú dunajskú vodu.

 A ak ste sobotňajšie preteky nestihli, nevadí. Na rekonštrukciu veže môžete ešte stále prispieť priamo darom na účet Komunitnej nadácie Bratislava (1100 920 618/8130) a do konca septembra aj formou darcovskej SMS v tvare DMS medzera KACICE na číslo 877 (cena SMS je 30 Sk/1EUR, viac informácií na www.darcovskasms.sk).

... tešíme sa na ďalšie stretnutia s vami a ĎAKUJEME!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu