Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kačica Alica z Bratislavy chystá pre deti darčeky

Alíc je určite veľa. Najznámejšia je tá z krajiny zázrakov. A veľa ďalších, malých, veľkých či ryšavých, ich chodí medzi nami. V sobotu, 6. septembra, mali všetky meniny, a tak prajeme všetko naj a v živote veľa zázrakov!

Nedávno sa však medzi nimi objavila aj jedna špeciálna Alica. Je to kačica. Už sa teší na jej prvé preteky, ktoré sa uskutočnia 13. septembra 2008 o 15.00 h. na Dunaji medzi Novým a Starým mostom.

Ak budete mať šťastie, môžete ju už stretnúť v uliciach mesta, v Sade Janka Kráľa alebo niekde pri Dunaji. Obzerá trať, všetko kontroluje a pripravuje sa na stretnutie so všetkými ľuďmi, ktorí k Dunaju prídu. Najviac sa teší na deti. Ak jej budú aspoň trošku podobné (stačí nejaké žlté tričko a zobáčik), dostanú malé prekvapenie.

Vďaka jej kamarátkam, ktoré budú v ten deň súťažiť, sa – verme, že čoskoro – podarí zrekonštruovať gotickú vežu v Sade Janka Kráľa.

Príďte, podporte obnovu veže a stretnite sa s Alicou. A ešte čosi – po svete má aj veľa ďalších príbuzných, ktoré tiež pomáhajú. Tie londýnske sú na obrázku a všetkých vás pozdravujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu