Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Počas pretekov kačíc môžete vyhrať aj vy

Na takejto lodi sa víťaz povezie do Viedne
Na takejto lodi sa víťaz povezie do Viedne

Za aký čas prepláva malá umelá kačica časť Dunaja od Nového mosta k Starému? Katamarán Twin City Liner dorazí z Bratislavy do Viedne za 1 hodinu a 15 minút. Tipnite si presný čas najrýchlejšej – víťaznej kačice, ktorá ako prvá prepláva od Nového mosta k Starému a vyhrajte spiatočnú cestu rýchloloďou z Bratislavy do Viedne.

Svoj tip pošlite ako SMS v tvare KACICA medzera MM:SS (minúty : sekundy) na číslo 7775. Tipovať môžete do soboty 13. 9. 2008 do 15.00 hod. (Cena zaslanej SMS je 6 Sk s DPH / 0,20 EUR)

To však nie je všetko. Ak si kačicu adoptujete, bude pre vás spolu s ostatnými súťažiť o prvé miesta a ďalšie zaujímavé ceny. Majiteľ prvej kačice vyhrá hodinový let balónom nad Bratislavou a večeru pre dve osoby v Reštaurácii UFO. Pre kačicu, ktorá dopláva druhá v poradí je pripravená večera pre dvoch v Roland Café Restaurant na Hlavnom námestí.

Ak bude práve vaša kačica tá, ktorá príde do cieľa ako tretia, vyhrá pre vás ročné predplatné jedného z titulov Spoločnosti 7 plus podľa vlastného výberu.

Pred samotnými pretekmi bude vylosované jedno číslo pretekajúcej kačice. Ak kačica s týmto číslom vyhrá, jej majiteľ získa prémiu 10 000 Sk (331,94 EUR). Adoptujte si teda kačicu a možno práve tá vaša bude víťazná či prémiová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu