Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Adoptujte si kačicu a zabavte sa

Zobraziť galériu (2)

Poznáte tie malé žlté umelé kačičky? Tie, ktoré s vami radi plávali vo vani či v detských bazénoch? Roztvorte palec a ukazovák tak na 7 cm. Viete si predstaviť, že takéto kačice poplávu tentokrát priamo na hladine Dunaja? Medzi nimi môže súťažiť aj tá vaša.

Zabavte sa aj vy a adoptujte si kačicu. Alebo hneď dve či tri. Umožníte im tak súťažiť spolu s ostatnými na Pretekoch kačíc 2008 medzi Novým a Starým mostom na Dunaji.

Ak jej budete fandiť, môže pre vás „vyplávať“ prémiu 10 000 Sk/331,92 EUR alebo zaujímavé ceny. Čím viac kačíc si adoptujete, tým sa zvyšuje vaša šanca na výhru. A navyše, symbolickým príspevkom 200 Sk/6,64 EUR za jednu kačicu podporíte rekonštrukciu gotickej veže umiestnenej v Sade Janka Kráľa.

Je to veľmi jednoduché a rýchle. Stačí, ak si na stránke www.pretekykacic.sk kliknete na ADOPTUJ SI KAČICU. Zadáte počet kačíc a vyplníte formulár. Na číslo účtu s prideleným variabilným symbolom sumu uhradíte. Vaša kačica potom dostane vlastné pretekárske číslo. Kačicu si môžete adoptovať aj osobne 13. septembra na Tyršovom nábreží od 12.00 do 14.00 v stánku Komunitnej nadácie Bratislava na Trhovisku neziskoviek.

Neváhajte a adoptujte si svoju kačicu hneď, ich počet je obmedzený a každým dňom klesá. A potom jej už len držte palce, aby bola najrýchlejšia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu