Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Pre finalistku Miss Simonu Pomšárovú je hudba o emóciách

Simona Pomšárová
Simona Pomšárová

BRATISLAVA - Finalistka so súťažným číslom 9 Simona Pomšárová očakáva od súťaže Miss Slovensko 2008 najmä úspech, ale aj nové priateľstvá, ktoré s dievčatami už nadobudla počas dvoch sústredení v Tatralandii a Brusne, ale aj na ostatných spoločných akciách.

"O sklamaní po finále ale nemôže byť ani reč, pretože už len postup do finálovej dvanástky je pre mňa veľkým úspechom," povedala v rozhovore pre agentúru SITA 175 centimetrov vysoká finalistka.

Pomšárová, ktorá sa narodila v znamení Raka, momentálne navštevuje Fakultu Stredoeurópskych štúdií na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre a možno aj preto pragmaticky zareagovala na otázku kedy by chcela mať deti. "Mať deti v dnešnom čase je veľká zodpovednosť a preto by som ich chcela mať len vtedy, ak by som bola finančne nezávislá a vedela by som, že to dieťa viem zabezpečiť," pokračovala 22-ročná študentka.

Finalistka s číslom 9 na otázku o tanci a hudbe, okrem iného prezradila, že sú chvíle, keď si potrebuje zapnúť aj sakrálnu hudbu. "Hudbu a tanec neoddeľujem, pretože hudba je u mňa o emóciách, o tom ako sa momentálne cítim, je to môj stav. Keď som šťastná, počúvam hudbu, ktorá len umocní stav v akom sa nachádzam a keď som smutná alebo rozmýšľam nad niečím negatívnym, tak si vypočujem a vychutnám aj žáner džez alebo opera," zhodnotila svoj vzťah k tomuto umeniu sympatická Bratislavčanka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu