Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Finalistke Miss Nikolete Albrechtovej sa nepáčia talianski muži

Nikoleta Albrechtová
Nikoleta Albrechtová

BRATISLAVA - Finalistka s číslom 8 súťaže Miss Slovensko 2008 Nikoleta Albrechtová nemala pôvodne vôbec v úmysle čo i len pomýšľať na to, že sa prihlási do súťaže krásy, po nátlaku rodiny a priateľov sa ale rozhodla skúsiť šťastie na kastingoch, čo sa nakoniec ukázalo ako správny krok.

"Momentálne sú tie očakávania aj na mojej strane, veď každá sme tu preto, aby sme vyhrali," povedala 175 centimetrov vysoká finalistka, ktorá sa pred troma rokmi presťahovala z Malaciek do Borského Mikuláša.

Držiteľka ocenenia Miss Europe Junior Slovakia 2007 v rozhovore pre agentúru SITA prezradila, že zo žien sa jej po fyzickej aj psychickej stránke páči Andrea Verešová, ktorá titul Miss Slovensko získala v roku 1999. Albrechtová, ktorá na sústredení v Tatralandii oslávila 21. narodeniny, chce v súčasnosti uprednostniť kariéru pred založením rodiny.

Z ročných období obľubuje finalistka, ktorá sa narodila v znamení Vodnár, najmä leto a jar. "Mne by vyhovovalo ak by sa striedali len tieto dve ročné obdobia. Milujem dovolenky pri mori, najlepšie som sa cítila v Tunisku a hlavne v Taliansku. Taliani ako muži sa mi ale nepáčia," dodala Albrechtová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu