Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Finalistka Miss Tünde Kulcsárová obľubuje balet i moderné tance

Tünde Kulcsárová
Tünde Kulcsárová

BRATISLAVA - Finalistka s číslom štyri 13. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2008 Tünde Kulcsárová sa bude počas finálového večera snažiť porotu zaujať okrem netradičného mena aj svojím netradičným pôvabom.

Študentka Ekonomickej fakulty na Technickej univerzite v Košiciach sa do súťaže Miss Slovensko prihlásila so svojou kamarátkou v meste, kde chodí do školy a dostala sa najprv do semifinále a potom aj do finálovej dvanástky. „Od tejto súťaže očakávam nové skúsenosti, kamarátstvo a hlavne ponuky,“ prezradila na úvod rozhovoru pre agentúru SITA Kulcsárová.

Devätnásťročná misska, ktorá sa narodila v znamení blížencov, sa chce po finále, ktoré je naplánované na 4. apríla, venovať škole. Tú by však ochotne odložila na neskôr aj v prípade, že by dostala v najbližšom čase konkrétnu ponuku súvisiacu s Miss, ktorá by ju zaujala.

Kulcsárová, ktorá pochádza z Kráľovského Chlmca, je spomedzi finalistiek pravdepodobne najzdatnejšou tanečníčkou. Kým v minulosti sa venovala baletu a modernému tancu, dnes sa táto 176 centimetrov vysoká slečna pohybuje v rytme latinskoamerických tancov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu