Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Finalistky Miss Slovensko sa v Brusne učia verbálnemu prejavu

Finalistky Miss Slovensko 2008.
Finalistky Miss Slovensko 2008. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dvanásť finalistiek a jedna náhradníčku súťaže krásy Miss Slovensko 2008 má za sebou už päť z ôsmich dní záverečného sústredenia v Kúpeľoch Brusno. Dievčatá už absolvovali kompletný nácvik choreografie, ktorý pod dohľadom choreografky Pauliny Mrvovej ukončili v nedeľu poobede.

Záver sústredenia v krásnom prostredí Slovenského Rudohoria im bude ešte vypĺňať hlasová pedagogička VŠMU Ľudmila Machatsová. Tá finalistky v pondelok učila prejavovať sa verbálne, aby okrem vonkajšej krásy vynikli aj ich vnútorné kvality.

Okrem ďalšej prednášky na tému verbálny prejav čaká na dievčatá v utorok popoludní aj farbenie vlasov, o ktoré sa postarajú kaderníci zo štúdia krásy Pierot. Večer finalistkám zaspieva spevák Peter Nagy. „Tento pobyt je pre finalistky menej náročný ako naše prvé sústredenie v Tatralandii. V Brusne sme sa zamerali skôr na choreografiu,“ povedala pre agentúru SITA riaditeľka súťaže Miss Slovensko 2008 Lucia Hablovičová.

Ešte viac ako dva týždne, ktoré zostávajú do finále súťaže, môžu diváci využiť na výber svojej favoritky. Hlasovať za ňu môžu v elektronických a printových médiách prostredníctvom SMS správ alebo priamo na internete.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu