Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Finalistky budú nakrúcať televíznu upútavku

Finalistky Miss Slovensko 2008.
Finalistky Miss Slovensko 2008. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Prípravy trinásteho ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2008 sú v plnom prúde. Termín finálového večera sa nezadržateľne blíži. Počas druhého februárového týždňa finalistky Miss Slovensko 2008 budú nakrúcať televíznu upútavku v ateliéroch v bratislavskej Dúbravke.

O úpravu dievčat sa postará módna návrhárka Hana Převrátilová, kaderníci štúdia krásy Pierot a vizážistky Katarína Kmecová a Lenka Šóošová. Finalistky sa budú aj tohto roku, okrem hlavného titulu kráľovnej krásy, uchádzať o priazeň verejnosti a titul Miss Sympatia 2008.

Televízne upútavky sa začnú vysielať v televízii Markíza 5 týždňov pred samotným finále, ktoré sa uskutoční začiatkom apríla v priamom televíznom prenose zo Sibamac arény v NTC, Bratislava. Diváci budú môcť rozhodnúť SMS hlasmi o držiteľke titulu Miss Sympatia 2008, ktorá vyhrá novučičké auto značky Mercedes-Benz triedy A.

Všetky finalistky majú priradené svoje SMS-kové číslo, na ktoré môžu diváci posielať svoje SMS hlasy od 3. marca 2008 až do finálového večera 4. apríla 2008.

VIDEO - Nakrútili sme sexi missky: Vyzliekli sa do plaviek! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu