Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dedov nápad s tenisovým ihriskom

Tomáš a Evka si v dome aj s pomocou deda vybudovali nové tenisové ihrisko.
Tomáš a Evka si v dome aj s pomocou deda vybudovali nové tenisové ihrisko.

Ja aj s mojim bratom bývame v neveľkom meste Revúca. Hoci v Revúcej nie je veľa športových aktivít, náš dedo nám ich vymyslí dosť.

Dedo je aj napriek svojmu veku vášnivý športovec. Každý šport nás bavil asi päť minút, tak sme si povedali, že s tým niečo urobíme.

V tom deda napadlo, že si vo veľkom dome s ešte väčšou záhradou vybudujeme tenisové ihrisko. A tak sa aj stalo. O necelé dva mesiace sme mohli začať hrať. Samozrejme sme vedeli, že tenisová hra nám nepôjde zo dňa na deň a je to iné vidieť na obrazovke, ako skutočne hrať. No po troch mesiacoch tvrdého tréningu nám to išlo celkom fajn.

Časom sa naše schopnosi zdokonaľovali a o to viac nás táto hra bavila. Iba v zimnom období sa tenis hrať nedá, pretože nad ihriskom taktiež sneží. Máme teda v zime pauzu.

Po jednej dlhej a tuhej zime sme zistili že nám na ihrisku začala rásť tráva. Neostávalo nám teda nič iné, ako trávu vytrhať a kúpiť novú antuku. Bolo to síce drahé a samozrejme to bol len začiatok trápenia. Keď bola tráva vytrhaná, bolo treba antuku rovnomerne porozhŕňať po celom ihrisku. Myslíme si, že výsledný efekt stál za to. Veď sa presvedčte na našej fotografií.

Tenis je hra, ktorá nás veľmi baví. V súčasnosti nám to ide priam skvele a to celej našej rodine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu