Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Paródia na čilských baníkov sa nevyhla ani sexu!

Herci si robia srandu zo súťaže American Idol
Herci si robia srandu zo súťaže American Idol

BRATISLAVA - Netrvalo dlho a aj taká vážna udalosť, akou bola záchrana 33 zavalených čilských baníkov, sa stala predlohou pre nakrútenie paródie. Jedna taká sa objavila aj na serveri collegehumor.com. Ktovie čo by na ňu povedali samotní baníci, ktorí v hĺbke približne 700 metrov pod zemou strávili vyše dva mesiace.

V krátkom videu si skupina hercov "strieľa" z biednych podmienok, s ktorými zavalení baníci bojovali každý deň. Dohadujú sa, kde zriadia provizórnu toaletu či koho si spomedzi seba zvolia za svojho zástupcu. Súťažia dokonca i o to, kto z nich je najlepší spevák. Ich pozornosti neušla ani taká citlivá téma, akou bolo uspokojovanie sexuálnych potrieb. Či sa tvorcom ich dielo naozaj vydarilo, posúďte sami.

Záchrannú akciu čilských baníkov pred pár mesiacmi sledovali všetky svetové médiá a pretekali sa v tom, kto ako prvý prinesie najnovšie správy. To, čo sa spočiatku zdalo takmer neuveriteľným, sa nakoniec podarilo dotiahnuť do šťastného konca. Odvtedy čelia baníci obrovskej mediálnej pozornosti, s ktorou sa každý z nich vyrovnáva po svojom.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu