Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Chlípny návrhár: Na mólo poslal nahé modelky!

Nahá modelka na prehliadke šokovala Zobraziť galériu (3)
Nahá modelka na prehliadke šokovala (Zdroj: ČTK)

LONDÝN – Nič pre hanblivky! London Fashion Week predstavil jarnú kolekciu extravagantných šiat a pri niektorých modeloch padali sánky. Na rodinnú oslavu by ste to v takýchto outfitoch neriskli. Možno za dverami spálne potešili ako súčasť predohry – ale vo väčšine prípadov by ste nimi vzbudili verejné pohoršenie!

Extravagatný klobúk, nevšedná kabelka a topánky krikľavých farieb - medzi tým absolútne nič, len ženská nahota! Aj takú podobu majú niektoré módne kreácie na budúcu jar od francúzskeho dizajnéra Charlieho le Mindu (24). Po jeho modeloch rady siahajú ženy, ktoré majú odvahu a rebelantskú dušu. Pri pohľade na tieto výtvory vám musí byť jasné, odkiaľ čerpá inšpirácie k šialeným kostýmom a účesom speváčka Lady Gaga. A niekoľkými kúskami z jeho dielne sa môžu popýšiť aj herečky Drew Barrymore či Tilda Swinton. Samozrejme, nie až tak odvážnymi!

Netradičné frizúry krikľavých farieb, šialené pokrievky hláv a do toho kontrast nahých ženských pohlaví a pŕs so vztýčených bradavkami. Aj takéto vizuálne kuriozity ponúkla Catwalk Show mladého Francúza, ktorý sa preslávil najneuveriteľnejšími dámskymi účesmi. Tento šťúply chlapík dokáže dostať na hlavu modelky obrovský nápis Hollywood alebo maketu Eiffelovky. Alebo ju kľudne nechá napochodovať nahú len s módnymi doplnkami. Niekedy neviete, čo si máte o tom celom myslieť. Či ste sa ocitli na bláznivom karnevale, v hrôzostrašnom zlom sne alebo je to celé nepodarený žart!

Nič preňho nie je gýč a nebojí sa provokácie! Jeho modelky to s ním nemajú vždy ľahké, pretože rád prekračuje hranice. Hoci ho fascinujú plastické operácie, potrpí si na prirodzené vlasy, ktoré dokáže naštylizovať do akéhokoľvek nevšedného tvaru, napr. ako ženské pery. Hoci spolupracoval s mnohými známymi menami šoubiznisu, jeho veľkým snom je dostať do svojich osídiel speváčku Cher. „Túžim ju obliecť do nejakej šialenosti. Je to kráľovná plastickej chirurgie, ona snáď nikdy nezomrie a budem s ňou môcť robiť navždy,“ rozplýval sa v rozhovore pre filepmotwary.com.

 

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu