Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zatkli narkokráľovnú, modelka šéfovala gangu!

Angie Sanclementeová
Angie Sanclementeová

BUENOS AIRES - Argentínska polícia zadržala kolumbijskú modelku, ktorú obviňuje z vedenia pašeráckého gangu, ktorý ako sprostredkovateľov na prevoz drog využíval mladé krásne dievčatá. Angie Sanclementeová unikala argentínskej polícii päť mesiacov, napísala dnes agentúra AP.

Sanclementeová sa ukrývala v Buenos Aires od decembra minulého roka. Vtedy polícia zadržala krásnu Argentínčanku (21) s 55 kilogramami kokaínu v batožine, s ktorým sa chystala nastúpiť do lietadla smerujúceho do mexického Cancúnu. Zatknutie vyústilo k zadržaniu šiestich ďalších údajných členiek pašeráckého gangu, ktoré označili bývalú kolumbijskú "kávovú kráľovnú krásy" za šéfku celej organizácie.

Argentínske médiá rýchlo Sanclementeovú prekrstili na "narkokráľovnú", ale dvaja vyšetrovatelia, ktorí na prípade pracujú, povedali, že jej úloha v celej záležitosti sa zatiaľ nepreukázala.

30-ročnú modelku zadržali v stredu v hosteli pre cudzincov v módnej štvrti Palermo. Argentínska polícia si bola úplne istá, že je stále v krajine - dôkazy o tom jej poskytovala sama Sanclementeová, ktorá na internetovom serveri Facebook písala, že je nevinná, a na sociálnej sieti zverejňovala fotografie z Buenos Aires datovanými po tom, čo na ňu vydal zatykač Interpol.

"Nie je pašeráčka drog ani kokaínová kráľovná," tvrdí modelkina matka, ktorá do Argentíny priletela, aby dcéru podporila. "Je to sprisahanie proti nej. Preukáže svoju nevinu," povedala novinárom. Polícii sa Angie vraj nevydala sama len preto, že sa bála, že skončí vo väzení, kde ju "znásilnia a dorežú jej tvár," dodala.

Sanclementeová, ktorá pochádza z kolumbijského mesta Barranquilla, vyhrala vo svojej krajine súťaž krásy National Coffee Queen v roku 2000. Vtedy mala 21 rokov, ale korunku musela vrátiť po tom, čo sa prevalilo, že bola vydatá, čím porušila pravidlá súťaže.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu