Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Režisér Avatara Cameron: Vulgárne nadáva vlastným fanúšikom!

James Cameron
James Cameron (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Teraz sa vyfarbil! Umelci sú zväčša radi, keď ich fanúšikovia žiadajú o autogram. O známom režisérovi Jamesovi Cameronovi (55) to však určite neplatí. Práve naopak – čakajúceho obdivovateľa počastoval nechutnými vulgarizmami!

Na fanúšikov zvysoka kašle! Režisér filmov Titanic či Avatar asi zabudol, že za úspech vďačí najmä im. Ako inak by sa dal vysvetliť incident na letisku v Los Angeles? Na Jamesa Camerona čakal pred príletovou halou fanúšik, ktorý dúfal, že mu známa hollywoodska postava dá svoj podpis. Namiesto toho však od Camerona dostal niečo úplne iné – vulgárne nadávky! Pred svedkami ho nazval „sku***ným hajzľom“ a vo svojej tiráde pokračoval: „Nedlžím ti žiadny sku***ný podpis...vypadni z môjho sku***ného osobného priestoru!“ Neznámy muž mu nezostal nič dlžný a začal sa rozkrikovať: „Som hajzeľ, pretože si vypýtam podpis od osoby, ktorú obdivujem – a to zo mňa robí sku***ného hajzľa? Musím zarobiť 15 dolárov za hodinu, aby som si mohol ísť pozrieť tvoj film a ja som pre teba hajzeľ.“ Cameron na ďalšie reči už nereagoval a odišiel.

Pri tomto incidente asi zabudol na vlastné slová: „Jediná vec horšia ako rozdávanie takého množstva autogramov je to, že by ich zrazu nechcel nikto.“ Nuž, možno Jamesa celkom seriózne rozbolela ruka, a tak sa rozhodol dať najavo, že s dávaním autogramov končí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu