Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Na Bratislavu zaútočia Šaolínski mnísi

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA – Už zajtra to vypukne! Ulice nášho hlavného mesta zaplavia mnísi z Číny, ktorí predvedú neuveriteľné parádičky. Obvykle sa cena za podobné vystúpenie pohybuje vo výške od 500 do 2 000 korún. Na Hviezdoslavovom námestí si to budete môcť pozrieť zadarmo.

Zajtra o 20.00 hod. sa v uliciach troch slovenských miest začína letný pouličný festival zábavy T-Com Fiesta. Bratislavčania sa môžu tešiť na Šaolínskych mníchov z Číny, neuveriteľné technické parádičky s futbalovou loptou, či na beatboxovú show Michala Nedveda prepojenú s pantomímou.

Banskobystričanom sa predstaví so svojou skupinou Elvis až z Konga, Košice roztancujú tanečníci z Angoly, Kuby, Brazílie, Španielska a Etiópie. V oboch mestách divákom predvedie unikátnu show na jednokolesových motocykloch majsterka Českej republiky Daniela Kohoutková.

T-Com Fiesta potrvá v Košiciach a Banskej Bystrici do 1. augusta, v Bratislave až do 29. augusta 2008. Vystúpenia sa budú konať každý štvrtok a piatok od 20.00 do 22.00 hodiny. Bratislava otvorí T-Com Fiestu na Hviezdoslavovom námestí, od nasledujúceho týždňa budú vystúpenia pouličných umelcov na Hlavnom námestí a na pláži na Tyršovom nábreží.

V Banskej Bystrici bude fiesta na Námestí SNP, v Košiciach na Hlavnej ulici. Vlani videlo vystúpenia umelcov v rámci T-Com Fiesty vyše 100 000 divákov, pláž navštívilo okolo 60 000 ľudí. Tento ročník T-Com Fiesty prichádza s viacerými novinkami, jednou z prvých je väčší dôraz na prepojenie Fiesty s on-line prostredím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu