Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Deň živlov v Novom Čase - Teraz tu šéfujeme my!

„Tak, detičky, ideme na to!“ povedala teta Márgit, hneď, ako zasadla na šéfovskú stoličku. Zobraziť galériu (10)
„Tak, detičky, ideme na to!“ povedala teta Márgit, hneď, ako zasadla na šéfovskú stoličku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Nový Čas včera zažil prepad. Do redakcie ráno vtrhli známe "ksichty" slovenskej televíznej mafie Alino, Prco, Krtek, teta Márgit a Sused László.

Bosovia podsvetia "zaútočili" na novinárov donucovacími prostriedkami. Prco pod hrozbou použitia bejzbalky, vyhodil na Deň bláznov zo stoličky aj samotného šéfredaktora. Mafia si na jeho flek dosadila svojho človeka: tetu Márgit. Dnešný Nový Čas teda vychádza v jej réžii!





Netradičná redakčná porada:





Tvrdou rukou na oddelení politiky šéfoval Prco (Ivan Macho), strany zo slovenských regiónov pripravil Alino Krasňanský (Peter Sklár), vedúcim oddelenia športu bol Krtek (Igor Adamec). Márgit so svojím obedárom plným segedínskeho guláša si na pranier zobrala aj hviezdy šoubiznisu, nuž a slovensko-maďarské vzťahy im pomohol vyriešiť Sused László.


Ako šéfovali oddeleniam:





"Určite by som novinárom dopriala viac miesta," začala teta Márgit. "Tu by som vám dala saunu, tu solárko a pri každom stole, kde sedí žena, by pózovali kulturisti a každú polhodinu by boli v inej póze," zavelila šéfka Márgit. Bežné redaktorské povinnosti si vysvetlila po svojom. "Niektorí majú aj slúchadlá na ušiach. Neviem či preto, aby ich nerušil ten ťukot do klávesníc okolitých spolupracujúcich."


Teta Márgit prevzala oddelenie prominentov:





Tú najnebezpečnejšiu prácu robí za mafiánov Prco. Ali ho teda poveril, aby riadil oddelenie politiky. "Ja som nikoho poriadne neudrel. Máte to niekde v spisoch?" pýtal sa svojich podriadených. Po týchto slovách si vyžiadal článok o tom, že aj on bude kandidovať na post prezidenta. Sused László novinárom len odporučil, aby o jeho rodnom Maďarsku písali vždy len v dobrom. Bos Mafstory Ali na novinových stranách preferoval väčšie fotografie pekných dievčat.


Márgit si vyskúšala aj prácu šéfredaktorky Nového Času:





Oddeleniu športu velil Milanko, alias Krtek. "Dali sa aj zaočkovať proti exotickým chorobám?" spýtal sa, keď sa preberala téma košických hokejistov, ktorí si do Bratislavy doviezli galóny pitnej vody.


Deň živlov v Novom
Zobraziť galériu (10)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu