Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bojíte sa, že ste hlúpi? Kdeže! Tu sú najhlúpejšie odpovede z televíznych kvízov!

(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - V snahe upozorniť televíznych divákov, ktorí sledujú vedomostné súťaže a myslia si, že vedia všetko, zostavila webová stránka www.jumpingjacksbar.com zoznam najhlúpejších "vedomostných" odpovedí.

Patrí medzi ne aj odpoveď účastníka, ktorý na otázku: "Čo sa stalo v Dallase 22. novembra 1963?", odpovedal: "Neviem, vtedy som to nesledoval".

Zahanbiť sa nedal ani hráč, ktorý odpovedal, že hollywoodska herečka Nicole Kidman je vydatá za amerického herca Forresta Gumpa. Toho si môžeme pamätať z filmového plátna, ale nie ako herca. Bol a stále je iba filmovou postavou.

Geografia asi tiež nepatrila k silným stránkam účastníka, ktorý nesmelo umiestnil najvyššiu horu sveta Mount Everest do Škótska.

Aký je názov filmu, v ktorom si zahral herec Bob Hoskins a má rovnaký názov ako slávny obraz Leonarda Da Vinciho? Ani vám sa nezdá, že ide o film Kto obvinil králika Rogera? A predsa jeden hráč uprednostnil namiesto Mony Lízy túto kreslenú postavičku.

Medzi ďalšie najhlúpejšie prešľapy hráčov vo vedomostných súťažiach patrí aj odpoveď, že prvým európskym mestom, v ktorom v roku 1637 otvorili operu, bolo Sydney.

Šesťdňová vojna medzi Egyptom a Izraelom trvala 14 dní, slávne vylodenie na deň D sa namiesto Normandie konalo v prístave Pearl Harbor a peňažná mena v Indii je ramadán. Aj takto žiarili účastníci vedomostných kvízov.

Ďalšia otázka, ktorú webová stránka zaradila medzi najhlúpejšie možno znie na prvý pohľad jednoducho - "Johnny Weissmuller zomrel v tento deň. Ktorú postavu hojdajúcu sa v džungli a odetú v bedrovom páse si zahral?" Hráč odpovedal: "Ježiš", ale v skutočnosti ho filmoví fanúšikovia poznajú z filmu Tarzan.


Otázka z americkej verzie hry "Ste chytrejší ako piatak?" - Ktorá európska krajina má hlavné mesto Budapešť?


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu