Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEOpremiéra: Rozchod v skupine P.S.! Táto skladba to mala zachrániť!

Magda s Braňom z P.S. sa po deviatich rokoch rozišli. Zobraziť galériu (4)
Magda s Braňom z P.S. sa po deviatich rokoch rozišli.

BRATISLAVA - Koncom minulého roka vyšiel skupine P.S. Magdy Vyletelovej a Braňa Jančicha výberový album CD + DVD s názvom BEST OF. Na CD sa nachádza 21 skladieb a na DVD nosiči nájdu fanúšikovia skupiny kompletný archív všetkých doterajších videoklipov skupiny plus jednu novinku, ktorú vám Bleskovky ponúkajú v exkluzívnej premiére.

Výberový album mal byť pôvodne zostavený len z piesní, nachádzajúcich sa na štyroch albumoch, ktoré kapela za uplynulých 8 rokov svojej existencie vydala. Magda však pre Braňa zložila novú skladbu „ Nič nie je stratené“, ktorá je aj jej vlastným vyznaním a Braňovi sa natoľko páčila, že ju okamžite nahrali a zaradili ako jedinú novinku na výberovku.


Videoklip „Nič nie je stratené“:





K tejto skladbe tesne pred vydaním výberovky stihla Magda pripraviť aj videoklip, ktorý vznikol zostrihom všetkých ich doterajších videoklipov. Skladba „Nič nie je stratené“ však nabrala iný rozmer po novom roku, keď sa v diskusii na domovskej stránke skupiny P.S. objavil aj tento príspevok Magdy Vyletelovej: „Je to pieseň, ktorú som napísala pre Braňa v časoch, keď to medzi nami prestávalo fungovať mysliac si, že sa ešte dá niečo zachrániť. Bohužiaľ to nevyšlo a rozišli sme sa. Boli sme spolu 9 rokov a to je veľmi dlhá doba…“

Zároveň poprela dohady o tom, že súkromný rozchod prerástol aj do rozpadu skupiny, v ktorej ostávajú naďalej spolu a už teraz chystajú ďalšie skladby a vystúpenia. Ďalšie informácie o skupine P.S. nájdete na www.psinfo.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu