Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Pri zrážke električiek sa zranilo sedem ľudí

V bratislavskej Karlovej Vsi sa zrazili električky číslo 5 a 12. Zobraziť galériu (9)
V bratislavskej Karlovej Vsi sa zrazili električky číslo 5 a 12.

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa dnes popoludní zrazili dve električky. Podľa krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej, sa pri nehode ľahko zranilo sedem cestujúcich.

Ako Bleskovky.sk informovala hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Rúth Geržová, na centrálnom príjme na Kramároch zatiaľ ošetrili dve ženy a jedného muža, ktorí utrpeli len ľahšie zranenia bez nutnosti hospitalizácie. Jednu ženu previezli aj do nemocnice v Ružinove.

Nehoda sa stala na zastávke Jurigovo námestie blízko polikliniky v smere z mesta do Dúbravky. Na mieste zasahovalo 11 hasičov, dve zásahové hasičské vozidlá, jedna hasičská sanitka a niekoľko sanitiek záchranárov. Polícia nehodu vyšetruje ako prečin všeobecného ohrozenia.

Električkovú dopravu cez Karlovu Ves dnes neobnovia

Koľajovú dopravu cez bratislavskú časť Karlova Ves z dôvodu popoludňajšej zrážky dvoch električiek dnes neobnovia. Pre TASR to potvrdil predseda predstavenstva Dopravného podniku Bratislava Branislav Záhradník. Podľa neho ide o komplikovanú nehodu, ktorá si vyžaduje špeciálne servisné vozidlo a náročné odstraňovanie i presun poškodených električiek do vozovne. Poškodené sú všetky štyri vozidlá obidvoch súprav a podľa predbežnej obhliadky škoda predstavuje asi milión Sk. "Príčinou nehody je ľudské zlyhanie, vodič je zranený a v šoku," dodal Záhradník. Náhradná autobusová doprava je zabezpečená spod Nového mosta.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu