Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Lakomé Spajsky vianočné darčeky nakupujú v supermarkete

Emma, Geri, Victoria a Mel C či Mel B sa na vianočnom menu nedohodnú. Zobraziť galériu (11)
Emma, Geri, Victoria a Mel C či Mel B sa na vianočnom menu nedohodnú. (Zdroj: Famous)

LONDÝN – Spice Girls nakrútili dva reklamné spoty, ktoré televízia začne vysielať pri príležitosti vydania nového albumu skupiny. Britskí diváci sa podľa Daily Mirror môžu na prvú reklamu tešiť 12. novembra počas seriálu Coronation Street.

V prvom spote sa „Spajsky“ vydajú na nákup vianočných darčekov. Medzi regálmi sa však začnú jedna druhej skrývať, aby nikto nezistil, že také celebrity nakupujú v obchodnom dome pre "normálnych ľudí".

V druhom spote sa Spice Girls hádajú o tom, čo sa bude podávať na vianočnom stole. Victoria Beckham bude na Vianoce jesť homára. A snaží sa o rovnakom menu presvedčiť aj ostatné kolegyne zo Spice Girls. Tým sa to veľmi nepozdáva a veľkého raka by radšej vymenili za tradičného moriaka alebo hus. Posh Spice rozhodne nechce nič fádne a mastné ako je moriak. Radšej by vôňu ihličia skombinovala s vareným homárom.

Zinscenovaná hádka ale končí veľmi priateľsky, pretože ide o novú reklamu obchodného reťazca, ktorý používa slávne dievčiny ako lákadlo na predvianočné nákupy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu