Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Žije si doslova ako prasa v žite: VIDEO plné roztomilosti!

Taký život, ako má toto prasiatko, by chcel mať asi každý
Taký život, ako má toto prasiatko, by chcel mať asi každý (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Pred pár rokmi začala vo svete nová móda, čo sa týka domácich miláčikov. Všetci si zrazu chceli zaobstarať malé prasiatko. Argumentovalo sa tým, že prasiatka sú veľmi inteligentné a napriek všeobecnému presvedčeniu aj veľmi čistotné. Internet zaplavili roztomilé fotografie a videá, na ktorých sa tieto milé tvory hrali, jedli, spali a inak sa zabávali.

Na sociálnej sieti nedávno pribudlo video, ktoré sa okamžite stalo medzi užívateľmi hitom. Hlavným aktérom je, samozrejme, prasiatko, ktoré si užíva pozornosť svojho majiteľa. Zaujímalo vás niekedy, čo sa dá s takýmto domácim zvieratkom robiť? Nuž, na vidu jasne vidno, že takmer čokoľvek, čo aj s inými štvornohými miláčikmi. 

Prasiatko sa naučilo povely, venčilo sa a hralo sa so psíkmi, chcelo sa túliť s majiteľom a snažilo sa prekonávať všetky prekážky, ktoré sa mu postavili do cesty, napríklad aj pre neho pomerne vysoký gauč. Naozaj roztomilé video stojí za pozretie, veď ak už nezlepší deň milý živý tvor, ktorý nemá inú starosť, ako užívať si život, čo iné?!

Ako prasa v žite

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu