Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO Experiment odhalil hnusné pokrytectvo: Kto sa správal ľudsky, muži alebo ženy?

Sociálny experiment ukázal pravú tvár mužov i žien. Zobraziť galériu (5)
Sociálny experiment ukázal pravú tvár mužov i žien. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON/BRATISLAVA - Sociálne experimenty sú pre ľudí veľmi zaujímavé, keďže odzrkadľujú práve správanie sa ľudí. Každého človeka vždy zaujíma jeho vlastné porovnanie s inými, najmä ak by inak nebolo možné. Inak totiž odpovedáme na hypotetické otázky a inak reagujeme, keď sa priamo ocitneme v nepríjemnej situácii.

Projekt Simple Pickup sa tento krát zameral na online zoznamovanie. Prihlásite sa na niektorú zo sociálnych sietí alebo priamo zoznamku a začnete si hľadať niekoho, s kým by ste radi šli na rande. Pozriete si jeho/jej fotky a píšete si s ním/ňou o všeličom. Potom príde okamih, keď sa zatúžite stretnúť.

Predstavte si však, že dorazíte na rande naslepo a pred vami stojí človek, ktorý sa na svoje fotografie podobá iba málo a tvrdí, že na internete používa staršiu fotku. Nemá len pár kíl navyše, ale skutočnú nadváhu. Ako sa zachováte? Zostanete alebo odíde? Nájdete si výhovorku alebo priamo poviete, že to nebolo z jeho/jej strany fér? Alebo skutočne hľadáte partnera, preto vám váha dotyčnej osoby nebude prekážať?

Sociálny experiment ukázal pravú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Sociálny experiment ukázal pravú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Chlapi zo Simple Pickup vyskúšali najprv päticu mužov a potom päticu žien. Podľa výskumov sa vraj ženy pri rande naslepo boja najviac toho, že muž bude masovým vrahom. Muži sa naopak najviac boja toho, že ich potenciálna partnerka bude obézna! Výsledky mini sociálneho prieskumu sú ohromujúco rozdielne. Pozrite si ich v nasledujúcich dvoch videách.

Sára je krásna žena, no vizážisti ju zmenili na pomerne obéznu dámu. Z pätice mužov sa jeden vyhovoril na to, že nemá rád klamárov a odišiel. Ďalší povedal, že si nie je istý randením a nakoniec to zaklincoval priznaním, že on je vlastne ženatý. Tretí povedal, že tu len stráca čas a že to nemôže urobiť, následne sa zdvihol a Sáru nechal sedieť pri stole. Najhoršie dopadol mladík v bielom tričku, ktorý povedal, že potrebuje ísť na toaletu a dodal, že sa určite hneď vráti. Nevrátil sa. Iba jediný muž ostal so Sárou a bol k nej naďalej milý. Tomu nakoniec prezradila, že ide o sociálny experiment. Ktovie, ako sa ich vzťah vyvíjal ďalej.

Sociálny experiment ukázal pravú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Sociálny experiment ukázal pravú
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Vtipný Willy to mal oveľa jednoduchšie. Ani jedna z dám neodišla, iba slečna v tyrkysových nohaviciach sa zdržala akoby na zdvorilostnej návšteve. Ďalšia si dala s Willom kávu, no hneď tri slečny si dohodli rande cez víkend. S dámou v bodkovanej blúzke si zatancoval a slečna v sivom svetríku Willa na konci rande dokonca pobozkala. Mladým ženám teda zdá sa ide naozaj o osobnosť človeka a nie len o jeho výzor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu