Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Zahanbila kadetov a stala sa z nej hviezda: Mladučká Kaylyn preklikovala vojakov!

Kaylyn amerických kadetov riadne zahanbila.
Kaylyn amerických kadetov riadne zahanbila. (Zdroj: YouTube)

WILMINGTON - Ak si predstavíte prototyp vojaka, pred sebou uvidíte vysokého silného muža s prísnym výrazom v tvári, ktorí by vďaka neustálemu pestovaniu fyzickej kondície určite zvládol viac ako vy. Táto predstava sa týka asi väčšiny bežných ľudí, a aj keď je v Spojených štátoch armádna kultúra na vyššej úrovni ako v našich končinách, vojak je vždy a všade prezentovaný ako silný a výkonný ochranca.

Aké prekvapenie preto zažili návštevníci podujatia vo Wilmingtone v Južnej Karolíne, keď mladučká Kaylyn Mintzová porazila jedného z kadetov v kľukovaní. A to nielen o pár kľukov navyše, ale drsnému chlapíkovi dala riadne na frak! Je možné, že zo strany U.S. Army Cadets išlo o naplánované divadlo, no výsledok aj tak stojí za to.

Išlo predsa o dobrú vec – výťažok z verejnej zbierky, ktorá bola hlavným cieľom tejto udalosti, získala Nadácia aktívnych hrdinov. Za trošku hanby to preto mladému kadetovi zrejme stálo. Z útlej černošskej dievčiny sa tak doma stala malá hviezda a médiá jej predpovedajú nádejnú budúcnosť v oblasti športu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu