Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Umierajúca babička je hviezdou internetu: VIDEO plné optimizmu vám zdvihne náladu!

Babička Betty nemá chyby Zobraziť galériu (3)
Babička Betty nemá chyby (Zdroj: Instagram)

WASHINGTON – Optimizmus jej môžu všetci závidieť. Zákerná choroba dokáže z človeka vysať všetku pozitívnu energiu a ľudí ňou trpiacich zraziť na kolená. Starenka Betty Simpson je však úplným opakom. Jej zmysel pre humor, ktorý nestráca ani v posledné dní života, uchvátil celý internet a z 80-ročnej babičky sa stala hviezda. Hoci tuší, že rakovinu pľúc neporazí, robí všetko pre to, aby posolstvo dobrej nálady šírila ďalej.

Keď sa Bettyna rakovina dostala do pokročilého štádia, jej vnuk dostal originálny nápad. Babičke na internete vytvoril profil, kde zverejňuje fotografie a videá nabité pozitívnou energiou. Najväčšej obľube sa tešia zábery, na ktorých 80-ročná starenka tancuje do rytmu pesničky „Happy“, akoby práve prežívala tie najlepšie roky svojho života.

Vždy dobre naladená.
Zobraziť galériu (3)
Vždy dobre naladená.  (Zdroj: Instagram)

Betty s vnukom Zachom.
Zobraziť galériu (3)
Betty s vnukom Zachom.  (Zdroj: Instagram)

Jej vnuk Zach trávi všetok voľný čas tým, že sa zo zábermi azda tej najoptimickejšej babičky delí s celým svetom. „On ma tak veľmi miluje. Nechce ma stratiť a je na mňa veľmi dobrý,“ povedala pre WRDB Betty, ktorá sa vnuka každý deň pýta, koľko ľudí jej fotografie videlo. Rovnako ako tanečné kreácie a pózovanie pred fotoaparátom, babička na internete zdieľa aj svoje životné múdrosti.

„Som na tomto svete 80 rokov. Možno sa odo mňa niečo dobré naučia,“ myslí si Betty. Ľudia sa väčšinou boja hovoriť o smrti, no keď o tom budú hovoriť otvorene, dostane sa im podpory, ktorú potrebujú, cituje oddaného vnuka Zacha denník Huffington Post. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu