Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ťarbavý zlodej, akého svet nevidel: Z tohto VIDEA pustíte do gatí, od smiechu!

Nevydalo
Nevydalo (Zdroj: YouTube)

KENTUCKY - To, čo zachytili bezpečnostné kamery pizzerie v štáte Kentucky, je tak smutné, až je to smiešne. Azda najťarbavejší zlodej, akého kedy svet videl, mal v pláne vylúpiť trezor a dobre si "zarobiť". Namiesto toho však z reštaurácie odišiel s dlhým nosom a po zverejnení videa jeho nevydarenej akcie sa teraz môže od hanby prepadnúť.

O tom, že bandita na videu nie je žiaden profesionál, svedčí už jeho "teatrálny" príchod. Tehla, ktorou najprv rozbil sklenený výklad pizzerie, ho prevážila a skotúľal sa na zem ako vrece zemiakov. Prvý neúspech ho však neodradil. Zo zeme vstal tak rýchlo ako na ňu spadol a cez rozbité dvere sa vsúkal dnu.

Tam však naňho čakala ďalšia prekážka. Zistil, že trezor, po ktorom tak túžil, je pripevnený k stene. A tak začalo asi 10-minútové špekulovanie, ako ho dostať von. Najprv kopance, potom buchnáty, až nakoniec zabralo páčidlo. Vytešený a zrejme aj vyčerpaný zlodej si víťazoslávne odnáša trezor a už sa nevie dočkať, ako ho doma otvorí.

Tam ho však čakal šok. Namiesto komínkov peňazí ho tam čakala biedna almužna. "Myslím, že tam bol asi jeden dolár a nejaký aspirín," opísal obsah trezora zamestnanec vykradnutej pizzerie Josh Charlet pre NY Daily News. Všetka jeho námaha tak vyšla nazmar. Aspoň že mu ostal ten aspirín. Keď zistí, že zábery jeho nevydareného záťahu vo veľkom kolujú internetom, určite mu padne vhod.

Ťarbavý zlodej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu