Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Chlap prijal penisovú výzvu: Výsledkom je VIDEO plné nemravných kresieb!

(Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Ženy, nehovorte chlapom, že niečo nezvládnu či nedokážu, môže sa vám to kruto vypomstiť. Jasným príkladom je 5-minútové video plné kresieb penisov, ktorými muž "skrášľoval" bielu tabulu visiacu v jeho spoločnej izbe s manželkou. Tá mu totiž neverila, že je niečoho takého schopný. A ako túto výzvu prijal? Presvedčte sa sami.

Keď žena vo februári 2013 kúpila do domácnosti bielu tabuľu na písanie, jej manželovi v hlave skrsol bizarný plán. Povedal, že jej bude na ňu každý deň červenou fixkou kresliť mužské pohlavné orgány. A aká bola jej reakcia? Vyzvala ho, nech to robí pokojne aj celý rok. Či už to myslela ironicky, alebo sa jej predstava kresieb penisov v spálni naozaj pozdávala, takúto reakciu určite nečakala.

Muž výzvu hrdo prijal a na bielu tabuľu každý deň kreslil penisy v rôznych podobách, pričom fantázii medze naozaj nekládol. Svedčia o tom kresby dinosaurov s penismi namiesto hláv, chobotnice, ktorej z tela namiesto chápadiel vychádzajú pohlavné údy či olympijskí športovci lyžujúci na penisoch. Ako na bizarné gesto muža zareagovala manželka, nevedno. Nabudúce si však určite veľmi dobre rozmyslí, akú stávku s manželom uzavrie.

VIDEO nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a citlivé povahy

365 dní penisov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu