Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO šialenca bez strachu: Balansuje na hrane života a smrti, bez istenia!

Pozor, môže vám prísť nevoľno
Pozor, môže vám prísť nevoľno (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Ak máte strach z výšok, už len pri pohľade na nasledujúce video vás obleje studený pot. Všetko sa totiž odohráva vo výškach, v ktorých by dokázal riskovať len naozajstný blázon. A presne to robí mladý Ukrajinec pod prezývkou Mustang Wanted. Balansuje na hrane mrakodrapov, vysokých stožiarov, stavebných konštrukcií, ale aj života a smrti!

Mladík, ktorý pred rokom vyvolal rozruch videom zachytávajúcim balansovanie na konštrukcii niekoľko sto metrov vysokého žeriavu, je späť. A s celou sériou záberov, pri pohľade na ktoré väčšine ľudí nabiehajú zimomriavky. V kompilácii šialených kúskov, z ktorých sa stáva virál, nechýba riskovanie na hrane mrakodrapov, konštrukcíí a iných šialených miest, kam ľudská noha dobrovoľne len tak nevkročí.

Ukrajinec si hovorí Mustang Wanted a jeho mottom je "strach neexistuje". Hoci od internetových užívateľov si už vypočul mnoho kritických reakcií, v bláznivom riskovaní pokračuje a plánuje si na ňom založiť kariéru. "Smrť nie je to najhoršie, čo sa môže stať. Každý raz zomrie, ale nie každý žije tak, ako chce. Ak by ste mali mať strach zo všetkého, museli by ste žiť v sterilnom laboratóriu," vyjadril sa pred rokom pre denník Daily Mail. A možno má pravdu. Život sa však dá užívať aj úplne iným, menej riskantným spôsobom.

Balansovanie na hrane

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu