Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Policajné VIDEO na zaplakanie: Útlu ženu vhodili do cely ako handru, takto dopadla!

Cassandru sotil do cely z celej sily
Cassandru sotil do cely z celej sily (Zdroj: liveleak)

ILLINOIS - Neskutočné! Krutosť s akou policajti zaobchádzali so zadržanou Cassandrou Feurstein v americkom Illinois, je neospravedlniteľná. Po tom, čo ich poprosila o telefón, aby mohla zavolať manželovi a deťom, ju jeden z mužov zákona sotil tak surovo, že si pri páde dolámala celú tvár.

Cassandru Feuerstein zatkli a obvinili zo šoférovania pod vplyvom alkoholu po tom, čo ju našli spať za volantom auta odparkovaného na kraji cesty v marci tohto roka. Avšak až tento  týždeň polícia zverejnila video, ktoré odhaľuje neľudský spôsob, akým so zadržanou ženou muži zákona zaobchádzali.  

Zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajú moment, kedy mužský príslušník vyvádza Cassandru z policajnej cely na vypočúvanie. Podľa právnika poškodenej, Torriho Hamiltona, pár sekúnd po tom, čo útla žena požiadala o telefonát rodine, ju jeden z dôstojníkov  sotil späť do cely takou silou, že spadla a tvárou narazila do betónovej lavičky.

Silno krvácajúca Cassandra ostala ležať na zemi a trvalo niekoľko ďalších sekúnd, kým jej iní dvaja dôstojníci prišli na pomoc. "Video hovorí samo za seba. Moja klientka nespravila nič, čo by ospravedlňovalo konanie tohto policajta," povedal právnik Hamilton pre Chicago Tribune.

Keďže voči policajtovi, ktorý žene zranenia spôsobil, nebolo doposiaľ vedené žiadne disciplinárne konanie, Hamilton sa rozhodol podať žalobu. Cassandra totiž utrpela niekoľko zlomenín tváre, ktoré si vyžadovali aj rekonštrukčný chirurgický zákrok a je pravdepodobné, že bude musieť podstúpiť aj ďalšie operácie.

Policajná brutalita v Illinois

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu