Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Trapas ako hrom: Tínedžerku zachraňovali hasiči, zasekla sa v detskej hojdačke!

Hasiči si mohli oči vyočiť
Hasiči si mohli oči vyočiť (Zdroj: YouTube)

LANARKSHIRE - Snáď každý z nás raz za čas dostanete chuť vrátiť sa na chvíľu do detských čias a vyskúšať niečo, čo už roky nezažil. Nie vždy to však vyjde podľa našich predstáv. Na vlastnej koži sa o tom mohla presvedčiť aj dievčina z anglického Lanarkshiru, ktorej nevinná zábavka skončila veľmi komickým zásahom hasičov.

Vyrastená tínedžerka sa zrejme nedokázala vyrovnať s tým, že jej detstvo je už dávno preč a samú seba ako aj kamarátov-divákov sa pokúšala presvedčiť, že do detskej hojdačky sa jednoducho musí zmestiť. O tom, že tlačiť stredoškolský zadok do sedačky pre škôlkarov bol neskutočne hlúpy nápad, sa presvedčila vo chvíli, keď sa v nej zasekla a ostala visieť asi meter nad zemou.

Spočiatku sa na tom spolu s ostatnými tínedžermi veľmi dobre bavili, keď však zistili, že kamarátku svojpomocne zo zovretia hojdačky nevyslobodia, zavolali si na pomoc hasičov. Keď dorazili do Crofthead Parku v Lanarkshire, nemohli veriť vlastným očiam. Na čudovanie sa však nemali čas a ihneď začali so záchranou.

Štyria chlapi v hasičských kombinézach otočili tínedžerku dole hlavou, doslova ju vytlačili z plastovej sedačky a za burácajúceho potlesku položil späť na pevnú zem. Celú akciu natáčal jeden zo škodoradostných kamarátov, ktorý nahrávku hneď ako mohol zavesil na internet, kde sa teší veľkej obľube. Na sociálnej sieti si podľa informácií denníka Daily Mail dokonca vyslúžila tisícky "like-ov" a stovky zdieľaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu