Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Vedomostný trapas ruskej missky: Pre toto VIDEO sa vzdala korunky!

Misske dal rozhovor poriadne zabrať
Misske dal rozhovor poriadne zabrať (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Točí sa Slnko okolo Zeme, alebo Zem okolo Slnka? To je jedna z otázok vedomostného testu, v ktorom minuloročná Miss Ruska a manželka známeho futbalistu Ina Žirkova pohorela na plnej čiare. Po zverejnení trojminútového videa plného perál, ktorým si vyslúžila celosvetový trapas, sa dokonca rozhodla vzdať korunky krásy.

Najkrajšia Ruska a manželka bývalého hráča Chelsea Ina Žirkova sa zriekla korunky krásy po tom, čo sa stala terčom posmechu miliónov ľudí po celom svete. V trojminútovom videu zverejnenom na internete začiatkom mesiaca, ktoré zachytáva rozhovor missky s reportérom, totiž nevedela odpovedať na základné vedomostné otázky, ako napríklad „či sa Zem točí okolo Slnka“.

„Pravdepodobne nie. Zem nie. Ja neviem,“  tipovala Ina. Tento ťažký „rébus“ ju vykoľajil natoľko, že si nedokázala spomenúť ani na populárnych detských spisovateľov z éry Sovietskeho zväzu, ba ani na mená dvoch skladateľov klasickej hudby. Keď sa reportér missky spýtal, či si myslí, že titul získala vďaka svojej erudovanosti, Ina zrejme bez tušenia o tom, čo to slovíčko znamená, odpovedala: „Áno, možno preto, že sa každý deň snažím, aby som vyzerala dobre“. Bývalá modelka (23) a matka dvoch detí po svojom výstupe nezvládla nátlak zo strany médií a škodoradostných diskutérov a rozhodla sa, že už viac nie je hodná titulu Miss Ruska.

Škandalózne video videlo dovedna vyše 5 miliónov ľudí z celého sveta a útočné komentáre na adresu ruskej krásky sa neustále množia. Jedna zo skupín neprajníkov by jej najradšej udelila titul „Miss hlúpa“ a rozhodnutie odovzdať korunku bolo podľa nich správne. Iní s Inou, ktorá sa po podobných útokoch na jej osobu dostala do depresií, súcitia a myslia si, že tak ako krása, ani vedomosti zďaleka nie sú všetko.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu